Nieuws

Verlenging koppelverkoop bij F2G

Goed nieuws bij damesboetiek F2G. Na de kortingen tijdens het afgelopen braderieweekend in Sijsele gaat de actie met de koppelverkoop bij F2G verder. Er zijn nog steeds kortingen tot -70%!

Buitenhuis zoekt nieuwe collega’s

Buitenhuis biedt een totaalconcept voor de tuin. Het is een jonge firma in volle expansie en daarom is er nood aan versterking van het team.

Massale opkomst voor Fashion Night

Gisterenavond werd de tweede editie van de Fashion Night met modeshow georganiseerd tijdens het evenement Barrio Tilo op het Lindeplein in Damme.

Vandaag straatfeest op Sint-Kruis kermis

Na 2 jaar is het grote straatfeest vannamiddag terug op Sint-Kruis kermis tussen 12u en 18u. Er staan tal van standen langs de Moerkerkse Steenweg. Ook een aantal partners van Handel Samen nemen deel: Autobedrijf Teirlinck, Upgrade Fashion, Lingerie Ultime en Le Petit Boutique.

Opendeurweekend bij Autobedrijf Teirlinck

Dit weekend zijn er opendeurdagen bij Autobedrijf Teirlinck. Er zijn extra demowagens aanwezig, de zaak is doorlopend open op zondag en de zaakvoerders ontvangen je graag met een hapje en een drankje.

Fashion Days bij Le Petit Boutique

Naar aanleiding van Sint-Kruis kermis geeft de damesboetiek Le Petit Boutique in Sint-Kruis speciale kortingen tijdens de Fashion Days.

Acties voor meer koopkracht bij Carrefour

Bij supermarktketen Carrefour loopt de campagne ‘Koopkrachtacties’. Dit zijn een reeks initiatieven met extra promoties op producten van het huismerk en het bevriezen van de prijzen op een aantal producten.

Handelszaken zoeken