Nieuws

Massale opkomst voor Fashion Night

Gisterenavond werd de tweede editie van de Fashion Night met modeshow georganiseerd tijdens het evenement Barrio Tilo op het Lindeplein in Damme.

Vandaag straatfeest op Sint-Kruis kermis

Na 2 jaar is het grote straatfeest vannamiddag terug op Sint-Kruis kermis tussen 12u en 18u. Er staan tal van standen langs de Moerkerkse Steenweg. Ook een aantal partners van Handel Samen nemen deel: Autobedrijf Teirlinck, Upgrade Fashion, Lingerie Ultime en Le Petit Boutique.

Opendeurweekend bij Autobedrijf Teirlinck

Dit weekend zijn er opendeurdagen bij Autobedrijf Teirlinck. Er zijn extra demowagens aanwezig, de zaak is doorlopend open op zondag en de zaakvoerders ontvangen je graag met een hapje en een drankje.

Fashion Days bij Le Petit Boutique

Naar aanleiding van Sint-Kruis kermis geeft de damesboetiek Le Petit Boutique in Sint-Kruis speciale kortingen tijdens de Fashion Days.

Acties voor meer koopkracht bij Carrefour

Bij supermarktketen Carrefour loopt de campagne ‘Koopkrachtacties’. Dit zijn een reeks initiatieven met extra promoties op producten van het huismerk en het bevriezen van de prijzen op een aantal producten.

Modeshow met Lingerie Ultime en Le Petit Boutique

Benieuwd naar de laatste modetrends voor lingerie, badmode, nachtkledij, schoenen, handtassen en andere mode-accessoires? Dan kan je vanavond inspiratie opdoen tijdens de modeshow van voetbalclub KSK Steenbrugge.

Joachim Coens over CD&V in krant De Zondag

In december dit jaar loopt het voorzittersmandaat van CD&V af voor Joachim Coens. Gisteren pakte de gratis weekkrant De Zondag uit met een uitgebreid interview.

Vandaag gratis hippe strandtas bij F2G

Ontdek de nieuwe zomercollectie bij damesboetiek F2G in Sijsele. Bovendien krijg je op zaterdag 16 april gratis een hippe strandtas bij aankoop vanaf 90 euro.

DTRS Transport gespot in Italië

DTRS Transport uit Damme verzorgde deze week een transportopdracht naar Italië met de koeltrailer van 2B Trans en deelde hiervan een foto in een uniek berglandschap.

Jogger Shopping Days bij Autobedrijf Teirlinck

Op zaterdag 26 en zondag 27 maart organiseert Autobedrijf Teirlinck de Jogger shopping days. De nieuwe Dacia Jogger wordt voorgesteld en ook enthousiaste ondernemers uit de streek laten je kennis maken met hun aanbod.

Tuininspiratie opdoen in belevingstuin

Vandaag begint de lente en deze week mogen we zomerse temperaturen verwachten. Voor je tuin kan je inspiratie opdoen in de belevingstuin van Buitenhuis.

Horeca opgelucht met nieuwe versoepelingen

‘Een nieuwe start!’ Zo kondigde het overlegcomité van de federale regering op 20 augustus de nieuwe versoepelingsmaatregelen aan die vanaf morgen, 1 september, van kracht zijn. Bijna een jaar lang waren er tal van beperkingen die voor sommige sectoren een zware impact hadden of verplichte sluitingen tot gevolg. Doordat de vaccinatiegraad tegen het coronavirus ondertussen vrij hoog is en het aantal nieuwe besmettingen stabiel blijft zijn nieuwe versoepelingen mogelijk.

Vespa viert 75-jarig bestaan

De iconische Italiaanse scooter Vespa bestaat dit jaar 75 jaar. Dat werd gevierd op een treffen in Brussel.  Er loopt ook een tentoonstelling in Brussel tot 15 augustus.

Broodhuis Cleo gaat opnieuw open

Groot nieuws! Na een intensieve en grote verbouwing op de nieuwe locatie voor Broodhuis Cleo is het vandaag zover. De broodjeszaak was sinds 27 maart gesloten en gaat vandaag opnieuw open op de nieuwe locatie op het kruispunt van de Stationsstraat en Dorpsstraat in Sijsele!

Handelszaken zoeken