Buitenhuis zoekt nieuwe collega’s


Buitenhuis biedt een totaalconcept voor de tuin. Het is een jonge firma in volle expansie en daarom is er nood aan versterking van het team.

Buitenhuis staat in voor het ontwerp van een tuin op maat van de noden van de klant, de realisatie met de tuinaanleg en grondwerken. Daarnaast beschikt de zaak over een ruim aanbod outdoor artikelen. Om deze artikelen met eigen ogen te zien werd er een unieke belevingsruimte ingericht bij de zaak. Er is ook een webshop waar je de artikelen onmiddellijk kan aankopen.

Ben je op zoek naar een nieuwe job en heb je iets te bieden: vakmanschap, technische kennis, groene vingers, bergen motivatie,… maar ook wat ervaring? Solliciteer dan nu! Stuur uw cv en motivatiebrief gerust via e-mail naar info@buiten-huis.be. Neem gerust telefonisch contact op voor meer info: +32 478 92 90 18.