Autobedrijf Teirlinck op Sint-Kruis kermis straatfeest


Aanstaande zondag 18 september neemt ook Autobedrijf Teirlinck deel aan het grote straatfeest ter gelegenheid van de kermis in Sint-Kruis.

Autobedrijf Teirlinck Sijsele trekt op regelmatige tijdstippen met een aantal demowagens naar grote evenementen in de regio. Zo kunnen aanwezigen vrijblijvend kennismaken met een aantal nieuwe modellen van Renault en Dacia en deze met eigen ogen bewonderen.

Op zondag 4 september stond Autobedrijf Teirlinck op de rommelmarkt tijdens de kermis in Assebroek. Er stond een stand op een centrale locatie vlakbij het plein Peerdeke in Assebroek met de kermisattracties. Onder een stralende zon passeerde er heel wat volk.

De afgelopen 2 jaar gingen de straatfeesten op de kermiszondag van Sint-Kruis kermis niet door beperkingen en onzekerheden omwille van de maatregelen tegen het coronavirus. Na de laatste editie in op 22 september 2019 zijn de straatfeesten terug. Deze gaan door op zondagnamiddag 18 september 2022 tussen 12u en 18u. Daarbij is er ook autoloze zondag in de binnenstad van Brugge en is er in de Langestraat (die aansluit op de Moerkerkse Steenweg) braderie.

Bron foto’s: Feestcomité Sint-Kruis

Er zijn opnieuw tal van standen die de lange Moerkerkse Steenweg vullen:

  • straattheater
  • optredens van bands
  • verkopen van handelaars
  • verenigingen die zich voorstellen

De stand van Autobedrijf Teirlinck staat opgesteld langs de Moerkerkse Steenweg ter hoogte van huisnummer 77. Dit is tussen het Kerkplein en de Kruispoort. Kom zeker een bezoekje brengen en geniet van de straatfeesten met ook tal van acties van handelaars.

Alle info over het volledige programma van Sint-Kruis kermis en alle standhouders op het straatfeest vind je op de website van het feestcomité van Sint-Kruis die alles organiseert: https://www.sintkruis.be.