Infosessie over nieuwe elektrische deelwagen


Vanavond organiseert Autobedrijf Teirlinck uit Sijsele samen met Coopstroom een infosessie over de nieuwe elektrische deelauto die voortaan beschikbaar is in onze regio.

In het voorjaar werd op het Kerkplein en aan het voormalige stationsgebouw in Sijsele een nieuwe laadpaal geïnstalleerd voor elektrische wagens. Daarbij worden er ook twee elektrische deelauto’s ter beschikking gesteld. Dit project is een samenwerking tussen Autobedrijf Teirlinck en CoopStroom.

Gebruik van elektrische deelwagen

De aankoop van een elektrische wagen is een aardige investering. Maar heb je slechts af en toe een auto nodig? Of twijfel je om een tweede wagen aan te kopen? Dan is een elektrische deelwagen zeker iets voor jou!

Via de app van CoopStroom kan je zien welke deelwagens er beschikbaar zijn in de buurt en een deelwagen reserveren. Via de app kan je de deelwagen ontgrendelen. Bij terugkomst sluit je de wagen opnieuw met de app. Je verbruikte rijtegoed wordt dan berekend en van je profiel afgehouden.

Infosessie

Dit principe van het gebruik van een elektrische deelwagen is helemaal nieuw en wordt in onze regio geleidelijk aan uitgerold. Omdat dit ongetwijfeld veel vragen doet opkomen organiseren Autobedrijf Teirlinck en CoopStroom een infosessie.

Deze gaat door in de Cultuurfabriek (Stationsstraat 22, 8340 Sijsele) op donderdagavond 15 juni 2023 vanaf 19u30. Deze infosessie is de officiële lancering van de nieuwe elektrische deelwagens in Sijsele. Je krijgt er alle uitleg en krijgt er een antwoord op al jouw vragen hieromtrent. Er is ook een mogelijkheid om een testrit te maken.