Bistro Maurice viert 2-jarig bestaan


Bistro Maurice bestaat 2 jaar en viert dit door het wegschenken van 2 ontbijtjes voor 2 personen.

Start van Bistro Maurice

Aanstaande maandag 29 augustus bestaat Bistro Maurice 2 jaar. Deze mooie horecazaak is gelegen langs de gewestweg tussen Sijsele en Maldegem, recht tegenover de voormalige stationsgebouw van Donk. Het pand was vroeger een café. Het onderging door de uitbaters een volledige make-over. Het is een heel gezellige bistro geworden waar je terecht kan voor een ontbijt, middaglunch en avonddiner.

Bistro Maurice ging open in augustus 2020. Enkele weken na de opening moest de zaak noodgedwongen een tijdje verplicht sluiten omwille van de coronamaatregelen, zoals alle andere horecazaken. Daarna mocht de zaak opnieuw open gaan maar met beperkingen (maximum aantal personen ontvangen, personen in bubbels plaatsen,…). Gelukkig is deze moeilijke periode voorbij en kan je er ondertussen terug tafelen zonder deze beperkingen.

Bistro Maurice heeft ook een gezellig buitenterras waar je kan tafelen of terecht kan voor een drankje en snelle hap tussendoor. Ideaal om te genieten van het zomerse weer.

Actie met gratis ontbijt

Om het 2-jarig bestaan te vieren doet Bistro Maurice een stunt. Er worden 2 ontbijtjes voor 2 personen ter waarde van 39 euro weggeschonken. Je kan er kans op maken door deze 3 eenvoudige stappen:

  1. Ga naar de Facebookpagina van Bistro Maurice of naar https://www.facebook.com/BistroMauriceDonk. Klik op de knop ‘Vind ik leuk’ bovenaan en klik op de knop ‘Vind ik leuk’ bij het bericht ‘Give away time’.
  2. Deel het bericht ‘Give away time’
  3. Tag de personen met wie je graag wil komen ontbijten

Op 29 augustus worden de winnaars bekend gemaakt!