Grytec zoekt liftinstallateur en -technieker


Het groeiend bedrijf Grytec in Sijsele is op zoek naar een fulltime liftinstallateur en -technieker met een mooie verloning.

Jong en groeiend bedrijf

Grytec is een jonge firma die opgericht is in 2013 voor de installatie, het onderhoud en herstellingen van elektrische en hydraulische liften. De firma is officiële verdeler van Lödige en MP. De vestiging is gelegen in een nieuw gebouw in de industriezone in Sijsele.

De firma heeft in een korte tijd een grote en gevarieerde klantenportefeuille opgebouwd. Daarbij vallen een aantal gerenommeerde namen op zoals: schoenwinkelketen Torfs, supermarktketen Colruyt, Volvo verdeler Automobilia Brugge, BMW Cocquyt Brugge, Phizer, Kellogs in Mechelen en brouwerij Omer Vander Ghinste. Door een toename van het aantal klanten en het aantal opdrachten wordt een liftinstallateur en – technieker gezocht.


Gevarieerde job

Enerzijds sta je in voor de installatie van nieuwe liften en anderzijds verzorg je het onderhoud en herstellingen van liften. Grytec levert heel wat verschillende types liften zoals goederenliften, keukenliften, personenliften, autoliften, huisliften, trapliften. Deze worden ook op uiteenlopende locaties geïnstalleerd: woningen, openbare ruimtes, horecazaken, garages en industriële ruimtes. Dat maakt de job gevarieerd. Je werkt meestal in teamverband met 2 personen.

Vereisten voor de job

Qua kennis wordt enkel basiskennis elektriciteit gevraagd. Er is geen specifiek diploma vereist. Werkervaring bij andere of een gelijkaardige firma is interessant, maar zeker en vast geen must. Bij Grytec wordt je helemaal opgeleid tot volwaardige liftinstallateur en -technieker. Je leert er alle knepen van het vak.

Voor de uitoefening van het werk moet je ermee rekening houden om ook op grotere hoogtes te kunnen werken. Uiteraard staat veiligheid daarbij steeds voorop.

Grytec heeft de reputatie om een goede klantenservice te bieden, kwalitatief en net werk af te leveren. Daarom is het van belang dat je nauwkeurig de installatie-instructies kan opvolgen en met precisie kan werken. De installatie van elke lift is maatwerk.

De klanten bevinden zich hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen en zijn vooral geconcentreerd rond de regio van Brugge. Voor die verplaatsing en indien je deel uitmaakt van de permanentiedienst dien je te beschikken over een rijbewijs B.

Vaste werkuren

Na de proefperiode krijg je een vast contract. Daarbij heb je een mooie fulltime job met 40 uren per week, verdeeld over 8u per dag. Als een installatie afgewerkt kan worden op dezelfde dag met een klein beetje overuren kan dit gevraagd worden. In het weekend en op feestdagen worden geen montages ingepland. Indien je daartoe bereid bent kan gevraagd worden om deel uit te maken van de 7d/24u permanentiedienst voor eventuele herstellingen bij oproepen van klanten.

Mooie verloning en werkzekerheid

Grytec is aangesloten bij de metaalsector die gekend is voor een goede verloning van de prestaties. Verder biedt Grytec heel interessante extra legale voordelen, waaronder een bedrijfswagen. Voor overuren en een 7d/24u permanentiedienst krijg je uiteraard een extra verloning.

Bij Grytec geniet je ook van werkzekerheid omdat het een groeiend bedrijf is waarbij het aantal opdrachten toeneemt en het bedrijf een grote klantenportefeuille heeft voor het regelmatig onderhoud van liftinstallaties.

Solliciteren

Heb je interesse in deze job of wens je meer info? Neem gerust vrijblijvend telefonisch of via e-mail
contact op: