Speciale promotie bij damesboetiek F2G


Bij damesboetiek F2G in Sijsele is er vandaag en morgen een speciale promotie met een gratis sjaal.

Vandaag (9 september 2022) en morgen (10 september 2022) krijg je bij aankoop vanaf 100 euro een gratis sjaal ter waarde van 18,99 euro. Een sjaal is altijd een mooie aanvulling om je outfit helemaal compleet te maken. Ontdek onze collecties in de winkel. Op deze foto’s zie je een greep uit ons gamma.

Ga naar de Facebookpagina van damesboetiek F2G om meer outfits te zien: https://www.facebook.com/F2Gwomensboutique.

F2G toont nieuwe collectie op modeshow

Op vrijdag 23 september organiseert het evenement Barrio Tilo een Fashion Night met een modeshow in Sijsele-Damme. Damesboetiek F2G neemt deel aan de modeshow. Real life modellen zullen je inspireren met nieuwe collecties voor dameskledij. Daarbij zie je ook de gepaste accessoires (handtassen, juwelen en sjaals). Twee presentatrices geven deskundige uitleg bij de outfits. De modeshow start om 20u00 en is opgebouwd uit 2 delen met een pauze. Na afloop van de modeshow is er een afterparty met DJ Gum. De Fashion Night gaat door in een luxe en verzorgd aangeklede alu hal op het Lindeplein in Sijsele (gelegen langs de Kloosterstraat).

F2G bezoeken

Damesboetiek F2G is vandaag en morgen doorlopend open van 10u tot 18u. F2G is gelegen langs de Bruggesteenweg (baan Brugge – Maldegem) op het nummer 38A. Er is een ruime en gratis privĂ© parking bij de winkel. Voor meer info kan je ook steeds telefonisch contact opnemen op het nummer: 050 61 30 16 of via de Facebookpagina: https://www.facebook.com/F2Gwomensboutique.