Opendeurweekend bij Autobedrijf Teirlinck


Dit weekend zijn er opendeurdagen bij Autobedrijf Teirlinck. Er zijn extra demowagens aanwezig, de zaak is doorlopend open op zondag en de zaakvoerders ontvangen je graag met een hapje en een drankje.

Afgelopen week heb je ongetwijfeld de reclamespot gehoord op de radio of gezien op televisie. Bij alle verdelers van Renault en Dacia zijn er op 10 en 11 september opendeurdagen, waaronder ook Autobedrijf Teirlinck in Sijsele-Damme.

Elektrisch rijden wordt toekomst

Renault en Dacia richten zich op de toekomst dat bestaat uit elektrisch rijden. E-Tech is de innovatieve en exclusieve technologie van Renault voor elektrische of hybride wagens. De technologie wordt beschermd door 150 patenten en werd ontwikkeld in samenwerking met de teams van Renault F1. Autobedrijf Teirlinck heeft zich gespecialiseerd in de E-Tech technologie. Zo krijg je hier advies van deskundigen over het gebruik van een elektrische wagen en kan je hier steeds terecht voor het onderhoud.

Een elektrische wagen biedt tal van voordelen:

  • De laadkosten zijn lager dan de brandstofkosten. Dit verschil is nu extra merkbaar door de hoge brandstofprijzen.
  • Er worden steeds meer openbare laadpunten voorzien.
  • Een elektrische of hybride wagen is milieuvriendelijk. Vooral in de stad of plaatsen met druk verkeer is de lucht die we inademen daardoor zuiverder.
  • De E-tech motor recupereert energie voor de batterij tijdens het remmen. Daardoor wordt het rijbereik geoptimaliseerd en kan je dus grotere afstanden afleggen met een opgeladen batterij.
  • Je geniet van een groot rijcomfort en krachtige acceleraties.

Ontdek de nieuwe modellen

Op 19 en 20 maart dit jaar kon je bij Autobedrijf Teirlinck de gloednieuwe Renault Megane E-Tech komen bewonderen. Deze wagen kan je bij de opendeurdagen uitzonderlijk opnieuw bezichtigen. De Renault Megane E-Tech is het paradepaardje die 100% elektrisch en betaalbaar is. De wagen heeft opvallende lichten, grote wielen, kleuraccenten en een zwevende daklijn. Renault promoot de wagen in de reclamespot als de evolutie van paardenkracht naar elektrische kracht.

Het Renault assortiment is uitgebreid en gaat van handige compacte auto’s naar ruime bedrijfswagens. Tijdens de opendeurdagen zijn er extra demowagens aanwezig in de toonzaal. Zo kan je er de Renault Clio, Twingo, Arkana en Kangoo Express met je eigen ogen bezichtigen en inspecteren.

In het najaar komt een gloednieuw model van Renault op de markt: Austral. Dit model is de opvolger van de Kadjar. Het is een SUV 100% hybride wagen. Deze ruime SUV heeft opvallende voorkant en opvallende verlichting. De stijlvolle lijnen worden benadrukt door het glanzend zwarte dak en de contrasterende beschermingselementen aan de zijkant versterken het robuuste profiel.

Bij Dacia is de Jogger een heel populaire wagen. Het is een gezinsauto met 5 of 7 zitplaatsen, afgestemd op jouw behoeften. De Jogger maakt reizen met familie of vrienden comfortabeler dan ooit. Bij de opties kan je kiezen voor verschillende uitrustingsmogelijkheden en afwerkingsniveaus zoals rijhulpsystemen, opbergmogelijkheden, multimediasysteem. De Dacia Jogger is ook heel betaalbaar. De Jogger en ook het model Dacia Sandero Stepway zijn ook aanwezig in de toonzaal.

Gratis proefritten

Wil je ervaren hoe het voelt om met een Renault en Dacia te rijden? De wegligging, boordcomputer, rijcomfort,… Het zijn allemaal belangrijke zaken die bijdragen tot een optimale rijbeleving. Voor de opendeurdagen wordt de nieuwe Renault Arkana en Dacia Jogger ter beschikking gesteld voor een gratis proefrit.

Bezoek Autobedrijf Teirlinck

Kom vrijblijvend langs voor een bezoek aan Autobedrijf Teirlinck tijdens het opendeurweekend op 10 en 11 september, tussen 10u en 17u. De zaakvoerders ontvangen je graag met een hapje en een drankje. Je krijgt er ook alle info over de nieuwe modellen en kan er terecht met al je vragen. Ook voor het onderhoud van je wagen beschikt Autobedrijf Teirlinck over heel wat ervaring, materiaal en de expertise van de technologie E-Tech voor elektrische wagens.