Fashion Days bij Le Petit Boutique


Naar aanleiding van Sint-Kruis kermis geeft de damesboetiek Le Petit Boutique in Sint-Kruis speciale kortingen tijdens de Fashion Days.

Le Petit Boutique is gelegen op een mooie locatie in hartje Sint-Kruis op de hoek van de Julius Delaplacestraat en het Kerkplein. Het is een jonge zaak die in februari dit jaar opende en zijn intrek nam in het pand van de voormalige damesboetiek Caprice. De boetiek wordt uitgebaat door jonge en enthousiaste zaakvoerders.

Speciale kortingen tijdens de Fashion Days

Je vindt er trendy dameskledij, handtassen, schoenen en accessoires. Het assortiment is een mix van duurdere en betaalbare merken. Naar aanleiding van de kermis in Sint-Kruis kan je genieten van speciale promoties van 13 tot en met 18 september:

  • 10% korting op de nieuwe collectie
  • 30% korting op Marciano, Michael Kors en Fracomina
  • 50% korting op de laatste stuks van de zomercollectie 2022

Zaterdag 17 september is de zaak extra lang open tot 19u30. Je wordt er ook getrakteerd op een glaasje bubbels. Op kermiszondag 18 september is de zaak speciaal doorlopend open van 10u00 tot 18u00. Kom zeker een kijkje nemen tijdens de Fashion Days of het weekend met Sint-Kruis kermis.

Voorstelling nieuwe collectie met modeshow

Op vrijdag 23 september organiseert het evenement Barrio Tilo een Fashion Night met een modeshow in Sijsele-Damme. Boetiek Le Petit Artiste stelt de nieuwe collectie voor in de modeshow. De modellen zullen je inspireren met nieuwe collecties voor dameskledij en bijpassende accessoires (handtassen, schoenen, juwelen en sjaals). De kapsels worden verzorgd door kapsalon Le Petit Artiste dat uitgebaat wordt door dezelfde zaakvoerders. Twee presentatrices geven deskundige uitleg bij de outfits. De modeshow start om 20u00 en is opgebouwd uit 2 delen met een pauze. Na afloop van de modeshow is er een afterparty met DJ Gum. De Fashion Night gaat door in een luxe en verzorgd aangeklede alu hal op het Lindeplein in Sijsele (gelegen langs de Kloosterstraat).

Meer info over de Fashion Night met modeshow: www.barriotilo.be.