Massale opkomst voor Fashion Night


Gisterenavond werd de tweede editie van de Fashion Night met modeshow georganiseerd tijdens het evenement Barrio Tilo op het Lindeplein in Damme.

Damesboetiek F2G, Lingerie Ultime en damesboetiek Le Petit Boutique stelden hun nieuwe collecties voor. De kapsels en make-up werden verzorgd door Coiffinal en Le Petit Artieste.

F2G viert 2-jarig bestaan

Vele klanten vonden reeds de weg naar deze damesboetiek in Sijsele. We bedanken dan ook graag onze klanten met leuke cadeaus dit kermisweekend: vanaf morgen tot zondag 13u schenken we een kwalitatieve paraplu bij aankoop vanaf 150 euro en dit zolang de voorraad strekt.

Maar er is nog meer: een sjaal, een paraplu of zelfs een outfit gratis! Uiteraard verwennen we u allen met een glaasje bubbels. Dus zeker en vast de moeite om eens langs te komen.

Lingerie Ultime is een begrip

Lingerie Ultime met zaakvoerster Elke is ondertussen al een waar begrip in Sint-Kruis en omgeving. Elke verwelkomt jullie graag in haar winkel onder de kerktoren met gratis parking vlakbij. Lingerie Ultime is de lingeriewinkel voor elke vrouw ongeacht welke maat ze nodig heeft. Elke kijkt samen met u welke maat u nodig heeft en helpt u graag om de voor u passende en betaalbare lingerie te vinden. En niet vergeten, ook voor de heren is er een mooi aanbod!

Totaalconcept met Le Petit Boutique en Le Petit Artiste

Tom en Mieck zijn de zaakvoerders van de damesboetiek Le Petit Boutique en het kapsalon Le Petit Artiste vlakbij de kerk in Sint-Kruis. Le Petit Boutique is de zaak voor trendy kledij, handtassen en schoenen! Samen met het kapsalon Le Petit Artiste vormt de zaak een totaalconcept van kop tot teen: kapsalon en kledingwinkel in één! De zaak is in volle expansie. Er is ook een vestiging van Le Petit Artiste in Knokke en in oktober opent een nieuwe vestiging in Sint-Martens-Latem.

Grote opkomst op openingsavond van Barrio Tilo

Er was een heel grote opkomst en gezellige sfeer. Kortom, een mooie openingsavond voor het evenement Barrio Tilo dat ook vanavond en morgen plaatsvindt. Vanavond start de avond met een optreden van de rock ’n roll band Goe Poeier om 19u. Daarna brengen verschillende DJ’s een variatie aan muziek met amusement voor alle leeftijden. Morgenmiddag is er een eetfestijn met in de namiddag een optreden van de band Peter & The Gems. Er is ook kinderanimatie, kermisattracties zijn open, DJ Jase speelt een set, een aantal handelszaken stellen hun producten en diensten voor. Morgenavond wordt het weekend van Barrio Tilo afgesloten met een spetterende optreden van de band Lajos & The Gant.

Meer info

Alle info over het volledige programma van Barrio Tilo vind je op de website: www.barriotilo.be