Interessante summerdeal bij Viven bier


Voor het streekbier Viven loopt er deze week een interessante summerdeal voor de Viven Nada en Viven Sour Peach.

2 fruitige bieren van Viven

Viven nada is een zacht volmondig nagenoeg alcoholvrij bier met 0,3% alcohol (vandaar de naam). Het is gemaakt met een mooie aroma hoppe in combinatie met Amerikaanse bitterhop. Het bier smaakt fruitig en fris is.

Viven sour peach is een fruitige dorstlesser. In dit bier wordt enkel gebruikt gemaakt van perzikensap (zoals de naam al doet vermoeden). Het bevat geen additieven en is puur natuur. Een heerlijk evenwicht tussen zoet en zuur. De zure toets komt door de gemengde gisting en zorgt voor een mooie balans en een lange afdronk van het bier. Het bier heeft een alcohol percentage van 4.0%.

Beide fruitige varianten zijn verkrijgbaar in flesjes van 33cl.

Summerdeal actie

De Viven nada en Viven sour peach zijn de meest recente varianten in het gamma van het bekende Viven streekbier. Geniet nu van de summerdeal actie en maak kennis met deze lekkere fruitige bieren. Bij aankoop van 2 packs van 4 flesjes Viven Nada of Viven Sour Peach krijg je 50% korting op het 2de pack. De actie is geldig tot zondag 4 september in elke Prik & Tik winkel. Voor regio Damme vind je een Prik & Tik winkel in Sijsele langs de Dorpsstraat 182.

Meer info

Meer info over alle varianten van het Viven bier vind je op deze website: www.viven.be