Win productpakket lichaamsverzorging!


Help Apotheek Leenesonne aan 1000 likes voor hun Facebookpagina en maak kans op een productpakket met een waarde tot 163€!

Klantvriendelijkheid en goede service

Apotheek Leenesonne uit Sijsele is dé apotheek in onze regio met een heel ruim assortiment. Naast geneesmiddelen vind je er diergeneesmiddelen, producten voor lichaamsverzorging, voedingssupplementen, fytotherapie en homeopathie. De apotheek en het hele team staan garant voor klantvriendelijkheid en goede service. Het is van groot belang het juiste advies te krijgen voor het nemen van geneesmiddelen. Ook voor vragen over zelfzorgartikelen kan je er steeds terecht.

Bij Apotheek Leenesonne is er ook Orthoshop. Daar vind je alle artikelen voor thuiszorg na een operatie, ongeval of sportblessure. Ook voor wie een dagje ouder wordt en thuis blijft wonen vindt je hier tal van hulpmiddelen die het leven comfortabeler maken.

Op onderstaande foto zie je het volledige team van Apotheek Leenesonne: Anne, Pauline, Karen, Pascale, Saskia, Sofie, Joëlle, Heidi en Ann.

Online service

De apotheek biedt ook online diensten aan via de website www.apotheekleenesonne.be. Ook op Facebook wil de apotheek verder groeien en daarom is er momenteel een interessante actie. Help Apotheek Leenesonne aan 1.000 likes op hun Facebookpagina tegen 15 september. Ga naar de Facebookpagina van Apotheek Leenesonne of ga naar https://www.facebook.com/apotheekleenesonne. Klik op de knop ‘Vind ik leuk’ bovenaan de pagina. Meer hoef je niet te doen. Je komt in aanmerking voor een productpakket met een waarde tot 163 euro! De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.