Belevingsruimte Buitenhuis vormt decor voor fotoshoot van Deleye


Kledingzaak Deleye pakt uit met het lookbook ‘Serre Stories’ om de zomercollectie voor te stellen. De foto’s werden genomen op een unieke locatie in Sijsele.

Geschikte locatie bij Buitenhuis

Tijdens de Inspiration Days op 25-26-27-28 maart 2022 kon je heel wat inspiratie opdoen in de belevingsruimte in de serres van Buitenhuis voor de aankleding en inrichting van je tuin. Dit is de toonaangevende fashion store Deleye ook niet ontgaan. Zij lieten hun oog vallen op deze locatie voor een fotoshoot voor de lancering van de zomercollectie 2022. Bovendien hebben Julie en Frederik van Buitenhuis nauwe contacten met de zaakvoerster van Deleye.

Eerder organiseerde Deleye fotoshoots aan de kust om de nieuwe collectie voor te stellen. Maar in deze locatie zag de zaakvoerster snel het potentieel. De serres bieden veel lichtinval dat door de matte glasramen gedempt wordt. Dit is iets wat fotografen heel graag hebben omdat de schaduwcontrasten bij zonlicht dan minder scherp zijn. Bij de organisatie van een fotoshoot komt heel wat kijken en kan het weer een spelbreker zijn bij buitenopnames. Op deze locatie ben je niet afhankelijk van het weer voor de binnenopnames. De immense metalen dakconstructie, ruwe betonvlakken en zanderige bodem vormen voor fotografen een unieke achtergrond. Er zijn hier ook heel wat attributen aanwezig voor de fotoshoot zoals een vespa, oldtimer, planten en tuinmeubilair.

Voorstelling nieuwe zomercollectie

Deleye heeft drie luxe fashion stores verdeeld over onze provincie West-Vlaanderen: Brugge, Roeselare en Kuurne. Alle kledingzaken liggen aan de rand van de stad op een goed bereikbare locatie met gratis parking. De vestiging in Brugge is gelegen vlakbij het kruispunt van de ring van Brugge en de Maalse Steenweg. Deleye beschikt ook over een uitgebreide webshop. Gisterenavond werd in de webshop en op de sociale mediakanalen de nieuwe zomercollectie onthuld met een fantastische aftermovie. Ook deze is opgenomen in de serres van Buitenhuis.

Buitenhuis kondigde de opnames voor de fotoshoot twee weken geleden aan op hun Facebookpagina. Deze vonden plaats op 30 maart. Het resultaat van de fotoshoot wordt nu gepresenteerd in de lookbook ‘Serre Stories’. Deleye omschrijft het als een verhaal over fleurige looks met een tikkeltje retro coolness. Bij het bekijken van de nieuwe collectie merken we inderdaad veel fleurige kleuren: geel, lila, ecru, blauw, beige, roze. Kortom er is voor elk wat wils in de nieuwe collectie. Dit is een kleine greep uit de vele foto’s van de fotoshoot:

Bron foto’s: Deleye Lookbook Serre Stories

Bekijk hier de foto’s van de fotoshoot en de verschillende kledingstukken uit de nieuwe collectie. Hou de website, Facebook, Instagram en nieuwsbrief van Deleye in de gaten want er volgen nog foto’s met sets uit de nieuwe collectie.

Knipoog naar geschiedenis

De ontwikkeling van de zomercollectie wordt vergeleken met de kweek van planten in serres. Dit is een knipoog naar de geschiedenis van de serres van de belevingsruimte van Buitenhuis. Deze serres zijn gebouwd in de jaren ’60 voor de laurierkwekerij Vanhollebeke. Tot 2013 werden de serres gebruikt om de laurieren tijdens de wintermaanden te beschermen tegen vrieskou. Sinds de stopzetting van de laurierkwekerij worden de serres gebruikt door Buitenhuis. In 2019 werd in een serre de prachtige belevingsruimte aangelegd. Daardoor kunnen klanten voortaan de tuinartikelen van Buitenhuis met eigen ogen zien in deze showroom. Een aantal serres werden afgebroken. De andere serres doen dienst als stockageruimte, bureel en de kweek van planten.

Unieke tuinimpressie in de belevingsruimte

Een tuin moet je beleven, in elk seizoen en op elk moment van de dag. Het is net deze passie voor het buitenleven die Buitenhuis graag met je deelt! De belevingsruimte van Buitenhuis is geheel aangelegd volgens de laatste tuintrends en tevens ingericht met exclusieve tuinverlichting, vuurelementen, potterie, buitenkaarsen, tuinmeubilair en accessoires. Niet onbelangrijk, alle tuinmeubelen en accessoires zijn unieke Belgische creaties, ontwikkeld met oog voor design en kwaliteit.

In de belevingsruimte komt alles als het ware allemaal samen in één unieke tuinimpressie! Buitenhuis begeleidt je hierbij graag met hun ideeën en smaak voor de juiste aankleding en inrichting van je tuin en terras. Elke dag ben je van harte welkom in de belevingsruimte om inspiratie op te doen of neem gerust contact op voor een afspraak of meer info.

Je kan ook steeds een kijkje nemen naar de artikelen in de webshop.

Contactgegevens