Buitenhuis

Buitenhuis realiseert tuinen met een unieke uitstraling en tijdloos karakter. Je kan bij ons terecht voor het ontwerp en aanleg van een nieuwe tuin, grondwerken en outdoor artikelen. In onze belevingsruimte kan je inspiratie met de laatste tuintrends opdoen.

Inspiratie opdoen in belevingsruimte

Buitenhuis beschikt over een prachtig aangelegde belevingsruimte in Sijsele waar je heel wat inspiratie kan opdoen. De inspiratietuin is aangelegd volgens de laatste tuintrends met met exclusieve tuinverlichting, tafels, stoelen, banken, lounges, parasols, vuurschalen, barbecues, potterie, buitenkaarsen, en zoveel meer. Wij begeleiden je bij je bezoek graag naar de juiste aankleding en inrichting van jouw tuin en terras. Al onze tuinmeubelen en -accessoires zijn unieke Belgische creaties, ontwikkeld met oog voor design en kwaliteit.

Totaalaanpak voor de tuin

Bij Buitenhuis kan je terecht voor een totaalaanpak van de tuin.

Alles begint bij het ontwerp. Een goed ontwerp is de basis van jouw tuin. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen, budget, stijl en ligging van de woning.

Na de goedkeuring van het ontwerp garanderen wij een efficiënte en vakkundige uitvoering. Wij beschikken over een ervaren team en uitgebreid machinepark. Daardoor kan de realisatie praktisch zonder beroep te doen op onderaannemers. Dat voorkomt eventuele vertragingen voor de oplevering.

Voor het onderhoud van de tuin kan je ook beroep doen op onze diensten.

Wil je in je tuin nog meer vakantiegevoel opwekken? Wij verzorgen ook de realisatie van een tuinhuis, bijgebouw, poolhouse of zwembad.

Nieuwe folder

Wil je al even kennismaken met ons nieuw assortiment? Wij hebben hiervoor een nieuwe folder uitgebracht waarin je al even kan wegdromen. Je kan de folder via deze link online bekijken: https://www.buiten-huis.be/pdf/buitenhuis-outdoor-2022.pdf

Webshop

Buitenhuis beschikt ook over een webshop waar je een kijkje kan nemen in heel wat artikelen en deze bestellen: https://shop.buiten-huis.be.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media