Tuininspiratie opdoen in belevingstuin


Vandaag begint de lente en deze week mogen we zomerse temperaturen verwachten. Dit wekt ongetwijfeld kriebels op om meer tijd door te brengen in je tuin en te genieten van het buitenleven. Voor je tuin kan je komend weekend inspiratie opdoen in de belevingstuin van Buitenhuis.

De lente brengt meer beleving in de tuin

In het voorjaar valt er opnieuw heel wat te beleven in de tuin. Er zijn voorjaarsbloeiers die de tuin opfleuren, vogels zoeken een plaats om hun nestje te bouwen, verschillende dieren (zoals de egel) ontwaken uit hun winterslaap. Bovendien prikkelt het goede weer ons om meer in onze tuin te leven.

Inspiratie opdoen bij Buitenhuis

Buitenhuis beschikt over een prachtig aangelegde belevingstuin in Sijsele waar je veel inspiratie kan opdoen. De inspiratietuin is aangelegd volgens de laatste tuintrends. Je ziet er exclusieve tuinverlichting, tafels, stoelen, banken, lounges, parasols, vuurschalen, barbecues, potterie, buitenkaarsen, en zoveel meer. Buitenhuis begeleidt je bij je bezoek graag bij het zoeken naar de juiste aankleding en inrichting van jouw tuin en terras. Al onze tuinmeubelen en -accessoires zijn unieke Belgische creaties, ontwikkeld met oog voor design en kwaliteit.

Aanstaand weekend zijn er de Inspiration Days in de belevingstuin op vrijdag 25 maart, zaterdag 26 maart, zondag 27 maart en maandag 28 maart. Daarbij ben je van harte welkom bij een hapje en een drankje.

Nieuwe webshop

Buitenhuis beschikt ook over een webshop waar je een kijkje kan nemen in heel wat artikelen en deze bestellen: https://shop.buiten-huis.be.

Meer info over de realisaties en diensten van Buitenhuis en hoe zij jou kunnen helpen vind je op deze website: https://www.buiten-huis.be.