BV Blanckaert

Gebroeders Blanckaert is dé referentie voor alle buiten- en binnenschrijnwerk aan de woning, dakconstructies en de fabricage van keukens.

BV Blanckaert is een familiebedrijf met ruime ervaring voor alle schrijnwerk. Zowel de fabricage als de installatie nemen wij voor onze rekening: ramen, buiten- en binnendeuren, afwerken van zolderkamers, dakconstructies, keukenkasten of maatkasten. Ook voor de plaatsing van isolatie en gyproc kunt u beroep doen op ons.

Familiebedrijf

De firma werd in 1971 opgericht door de broers Marcel en George Blanckaert. Hun zonen hebben als tweede generatie de zaak overgenomen en de derde generatie is actief in de zaak. Het bedrijf heeft een dynamisch team van 6 personen die alle werken zelf zorgvuldig uitvoeren om zo tot een succesvolle realisatie te komen van uw project.

Ramen en deuren

Ramen en deuren maken wij zowel in een moderne als landelijke uitvoering. Een voorbeeld van een aparte uitvoering zijn de typische Brugse ramen die we fabriceren en installeren.

Verder verzorgen we ook de installatie van PVC en aluminium ramen en deuren.

Dakcontructies

Wij maken ook het gebinte voor alle types van dakconstructies, of de renovatie ervan. Ook meer complexe dakconstructies voeren wij uit (bvb. de uitwerking van een dakkapel). Dakconstructies worden door ons wel niet gedekt met dakpannen of leien.

Tuinhout

Ook voor allerlei houten constructies voor de tuin kunt u bij ons terecht: van houten terrassen en paden, houten poortjes tot overdekte constructies.

Kasten

Wij ontwerpen en maken elk type kast voor alle kamers in uw woning: keuken, slaapkamer, living of badkamer. Gebroeders Blanckaert werkt op basis van uw idee een ontwerp uit dat in lijn ligt met uw wensen en verwachtingen. U bent dus niet gebonden aan vooraf gedefinieerde vaste modellen of stijlen.

Vacature

Heb jij een passie voor hout en (basis)opleiding houtbewerking? Schrijnwerkerij BV Blanckaert zoekt een nieuwe voltijdse werkkracht met vast contract.

Klik hier voor alle info over deze vacature

Realisaties

Bekijk onze realisaties op onze Facebookpagina: www.facebook.com/BvbaBlanckaert

Neem gerust contact op voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media