Schrijnwerkerij BV Blanckaert zoekt versterking


Heb jij een passie voor hout en (basis)opleiding houtbewerking? Dan ben jij de ultieme kandidaat die schrijnwerkerij BV Blanckaert in Sijsele zoekt.

Familiebedrijf met kennis en ervaring

BV Blanckaert is een bedrijf van de familie Blanckaert in Sijsele. De zaak is gespecialiseerd in het maken en de plaatsing van binnen- en buitenschrijnwerk. Er zijn 6 werknemers die er werken in een familiair karakter met een goede werksfeer.

Het bedrijf is opgericht in 1971. Doorheen de jaren is er heel wat kennis en ervaring opgedaan. Verschillende prachtige realisaties in en rond Sijsele staan op het palmares van de zaak.

Het atelier is gelegen langs de Gentse Steenweg in Sijsele. Dit is een goed bereikbare locatie. De werkplaats is uitgerust met alle machines om schrijnwerk klaar te maken voor plaatsing. Kwaliteit en afwerking tot in het detail zijn typerend voor het afgeleverde werk.

Nieuwe vacature voor voltijdse job

BV Blanckaert kijkt vooruit naar de toekomst en wil daarbij de opvolging in de zaak verzekeren. Daarom wordt een voltijdse vaste werkkracht gezocht. Er wordt gezocht naar iemand met een (basis)opleiding houtbewerking. Werkervaring is een pluspunt maar geen vereiste. Het team investeert graag tijd in opleiding en persoonlijke begeleiding om de vaardigheden voor houtbewerking verder te ontplooien.

Gevarieerd werk

Bij de job sta je in voor het maken van binnen- en buitenschrijnwerk in het atelier. Dit gaat om ramen, deuren, poorten, tuinpoorten, tuinhuis,… Daarnaast is er de plaatsing van het binnen- en buitenschrijnwerk bij de klant. Dit omvat de plaatsing van schrijnwerk dat in het atelier gemaakt is. Maar er is ook de plaatsing van allerlei dakconstructies. Zo biedt de job een evenwichtige balans tussen het werk in het atelier en de plaatsing bij de klant waar je het eindresultaat mag afwerken.

Vast contract met opdrachten in de regio

De opdrachten bevinden zich vooral in de streek rond Sijsele: groot-Damme, Knokke, Brugge, Beernem, Maldegem. Het gebeurt zelden dat er verdere verplaatsingen nodig zijn. Een rijbewijs is geen vereiste omdat meestal in teamverband gewerkt wordt.

De job biedt een vast contract, met een proefperiode van 1 of 2 maanden (onderling overeen te komen). Er zijn vaste werkuren van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u, met 40 uren per week. In het weekend wordt er niet gewerkt. Er wordt enkel flexibiliteit voor overwerk gevraagd. Dit is het geval indien een opdracht mits wat overwerk dezelfde dag afgewerkt kan worden of bij een verdere verplaatsing (wat niet vaak voorkomt). Overuren worden uiteraard gecompenseerd en lopen niet uit de hand.

Geniet van de voordelen van Bouwunie

BV Blanckaert is aangesloten bij de sectororganisatie Bouwunie. Daardoor kan je genieten van verschillende voordelen. Een belangrijk voordeel hierbij zijn de getrouwheidszegels. Daarbij krijg je jaarlijks een mooie premie op basis van de prestaties van het afgelopen jaar en dat zonder afhouding. Verder reikt BV Blanckaert jaarlijks ook ecocheques uit.

Meer info?

Heb je een passie voor hout? Dan is dit gegarandeerd een boeiende job waarin je persoonlijke ontwikkeling en werkervaring kan opdoen. Neem gerust vrijblijvend telefonisch of via e-mail contact op:

Deel deze vacature gerust met iemand die je kent met een basisopleiding houtbewerking en op zoek naar een vaste job of een nieuwe uitdaging.