Opendeurkorting verlengd bij CoquetteLizette


Afgelopen paasweekend was er een opendeurweekend bij CoquetteLizette. De korting van 10% is met een week verlengd tot en met zondag 24 april.

Bij CoquetteLizette kan je terecht voor creaties met droogbloemen, verse bloemen en bijhorende decoratie artikelen. Er worden momenteel ook cadeausets aangeboden voor moederdag in samenwerking met Eau’lynn. In de webshop kan je een kijkje nemen in het gamma. Maar je kan ook aanvragen doen voor een boeket op maat van je persoonlijke voorkeur en wensen.

Maar ook voor feesten (huwelijk, communie,…) kan je beroep doen op CoquetteLizette. Dit zowel voor de aankleding als ondersteuning bij de organisatie (zoals de huur van materiaal, selectie van wijnen, catering, hulp voor tafelbediening,…).

Naar aanleiding van de opendeurdagen afgelopen weekend liep er een kortingsacties van 10% tot en met gisteren, 18 april 2022. Deze actie is nu verlengd tot eind deze week, tot en met aanstaande zondag 24 april. Gebruik hiervoor de kortingscode OPENDEUR bij het afrekenen van je aankoop in de webshop. Opgelet, deze korting is niet geldig op cadeaubonnen, moederdagboxen in samenwerking met Eau’Lynn en maatwerk.

Een boeket droogbloemen of verse bloemen is steeds een leuke attentie bij de gelegenheden die eraan komen zoals Secretaressedag op donderdag 21 april en moederdag op zondag 8 mei. Maar bloemen fleuren ook je woning op.

Contactgegevens