CoquetteLizette

Bij Coquette Lizette kan je terecht voor losse droogbloemen, een boeket en decoratiemateriaal. Wij staan ook in voor het aankleden van uw feest of evenement tot de organisatie ervan.

Door haar grote passie voor bloemen, startte Eline en haar man uit Sijsele, in december 2020, met haar eigen webshop met de naam ‘CoquetteLizette‘.

Zo vertelt Eline:

Ikzelf ben afkomstig uit Koolkerke maar mijn man is van Sijsele en we hebben hier ons stekje gevonden.

Mijn grote droom is mijn eigen bloemenwinkel openen. Om alles te blijven combineren met het gezinsleven heb ik dan de beslissing genomen om met droogbloemen en decoratie te starten. Hieraan kan ik ook mijn creativiteit kwijt.

Mijn sterkte is maatwerk en persoonlijke aanpak! Mensen kunnen terecht bij CoquetteLizette voor een klein geschenkje, kransen, boeketten tot het grotere werk.

Partner voor jouw evenement of feest

Bij de organisatie van een evenement of feest komt er heel wat kijken. Denk maar aan feestmateriaal, aankleding, tafelschikking, catering, hulp voor zaalbediening, uitnodigingen,… Bij CoquetteLizette kan je terecht om al deze zorgen te ontnemen. Zo kan jij zorgeloos van jouw feest genieten en jouw aandacht richten op de genodigden. Bovendien bespaar je hierbij heel wat energie en tijd. De realisatie is steeds op maat van jouw wensen en budget.

Webshop

Je vindt de webshop van Coquette Lizette via www.coquettelizette.be. Het is ook mogelijk om bloemschikkingen op afspraak te bezichtigen in Sijsele!