Ontdek CoquetteLizette tijdens opendeur met kortingsactie


Voor creaties met droogbloemen en bijhorende decoratie artikelen kan je aanstaand weekend een kijkje nemen bij CoquetteLizette. Er loopt ook een heel interessante kortingsactie!

Ontdek het aanbod

In december 2020 startte Eline en haar man met de webshop CoquetteLizette. De zaak is genoemd naar hun dochtertje. Je kan er terecht voor tal van creaties met droogbloemen en verse bloemen.

In de webshop www.coquettelizette.be vindt je een aantal creaties die je onmiddellijk kan aankopen. De webwinkel biedt ook attributen die passen bij de bloemcreaties zoals vazen, kandelaars en tafellopers. Er worden nu ook speciale moederdagboxen aangeboden in samenwerking met Eau’lynn.

Maar de sterkte van Eline is maatwerk en een persoonlijke aanpak. Geef jouw huwelijk, communie, evenement, huiskamer,… een persoonlijke touch en aankleding met een creatie droogbloemen of boeket op maat. Dit kan volgens jouw wensen (kleur, grootte,…) en in functie van jouw budget.

Bij droogbloemen zijn harde kleurcombinaties perfect mogelijk. Een ander voordeel is dat droogbloemen veel langer houdbaar zijn en je er dus ook lang van kan genieten. CoquetteLizette werkt met droogbloemen met een natuurlijke kleur of kleuren die bereikt zijn door toevoegen van natuurlijke kleurstoffen tijdens de groei van de plant.

Zorgeloos feesten met een totaalaanpak

Na een lange coronaperiode waarbij feesten beperkt of niet mogelijk was is het nu terug mogelijk! Maar bij de organisatie van een feest of evenement komt er heel wat kijken. CoquetteLizette kan deze zorgen allemaal ontnemen door de volledige planning op zich te nemen. Je kan er terecht voor een gerichte totaalaanpak: huur van feestmateriaal, (bloem)decoratie, tafelschikking, selectie van wijnen, catering, hulp voor zaalbediening, klaarzetten zaal/tent,… Zo kan jij zorgeloos van jouw feest genieten en jouw aandacht richten op de genodigden. Bovendien bespaar je hierbij heel wat energie en tijd. Bij de realisatie wordt er rekening gehouden met jouw wensen en budget.

Kijkje achter de schermen

Tijdens het opendeurweekend op 15-16-17 april 2022 kan je een kijkje nemen achter de schermen. Je kan er de meeste creaties uit de webshop met eigen ogen vrijblijvend bewonderen. Er zal hiervoor een tent opgesteld worden in de tuin. De weersverwachtingen zijn alvast veelbelovend.

Eerder organiseerde Eline een opendeurdag. Het is de eerste keer dat ze een 3-daags opendeurweekend in elkaar steekt. Bedoeling is om iedereen de kans te geven om vrijblijvend kennis te maken met haar bloemstukken. Voor meer uitgebreide besprekingen over de mogelijkheden voor de aankleding van een feest of evenement kan dit weekend ook een afspraak vastgelegd worden.

Kortingsactie

Er loopt een heel interessante actie naar aanleiding van het opendeurweekend. Je krijgt 10% op alle aankopen van creaties uit de webshop. Gebruik hiervoor de kortingscode OPENDEUR bij het afrekenen van je aankoop in de webshop. Deze actie loopt nu al en dat tot en met paasmaandag 18 april 2022. Opgelet, deze korting is niet geldig op cadeaubonnen, moederdagboxen in samenwerking met Eau’Lynn en maatwerk.

Praktische info

Aanstaand weekend kan je op de volgende tijdstippen langskomen tijdens het opendeurweekend:

  • Vrijdag 15 april: 10u00 tot 17u00
  • Zaterdag 16 april: 10u00 tot 17u00
  • Zondag 17 april: 10u00 tot 13u00

Het atelier is gelegen in de wijk ’t Veld in Sijsele: Burgemeester Capellelaan 67, 8340 Sijsele. Indien je niet kan komen, kan je steeds contact opnemen voor een afspraak.

Binnenkort komen er verschillende gelegenheden op ons af waarbij een attentie met een bloemstuk voor je familie, geliefde,… heel aangenaam is. Zondag 17 april is het Pasen, donderdag 21 april is het Secretaressedag en zondag 8 mei is het Moederdag. CoquetteLizette biedt heel wat creaties die zich lenen om iemand te verrassen. Je geniet bovendien van de kortingsactie.

Contactgegevens