Op Huizenjacht in Sijsele met Lameire Vastgoed


Immokantoor Lameire Vastgoed met hoofdkantoor in Sijsele staat vandaag in de kijker in de rubriek ‘Huizenjacht’ op de nieuwswebsite HLN.

De reporter van HLN trekt met immomakelaar en zaakvoerdster Heidi Lameire op pad. Heidi vertelt er waarom Sijsele zo populair is om te wonen.

Bereikbaarheid

De hoofdreden van die populariteit wijt ze aan de goede bereikbaarheid via de gewestweg N9 tussen Brugge en Maldegem die het dorp doorkruist, de aansluiting met de autosnelweg E40 in Beernem en expressweg in Maldegem, en de ligging op ongeveer 20 km van de kust. Ondanks een aantal grotere steden in de buurt (zoals Brugge en Maldegem) blijft Sijsele zijn landelijke karakter behouden met weiden, het bos van Ryckevelde, de fietsroute langs de oude spoorwegbedding.

Faciliteiten

In de gemeente zijn er ook heel wat faciliteiten. Er zijn 3 supermarkten, 2 bankautomaten, 2 lagere scholen, 2 woonzorgcentra, 3 jeugdbewegingen, 2 sportzalen, een cultureel centrum,…

Realisaties van Lameire Vastgoed

Als bouwpromotor heeft Lameire Vastgoed een aantal appartementsgebouwen opgetrokken langs de Dorpsstraat en Stationsstraat in Sijsele in de plaats van oude woningen. Daarnaast biedt Lameire Vastgoed ook diverse woningen aan in Sijsele en in de streek. De prijzen voor de regio liggen momenteel nog goed in de markt en zijn nog niet zo duur als in Knokke of Damme. Investeren in vastgoed blijft overigens nog altijd de beste belegging.

Via deze link kan je het volledige artikel nalezen: https://www.hln.be/damme/op-huizenjacht-in-sijsele-op-en-top-bereikbaar-maar-toch-een-landelijk-karakter-dat-kost-u-gemiddeld-350-000-euro~a0e63120

Meer info

Neem hier gerust een kijkje voor het volledige aanbod: