Lameire Vastgoed

Lameire vastgoed beschikt over een ruim aanbod aan vastgoed in de streek van Brugge en Damme. U kunt er terecht voor de aankoop of huur van een woning of appartement. Verder kunt u bij ons ook terecht voor nieuwbouwprojecten, verkavelingen en waardebepalingen.

Historiek

Lameire vastgoed begon als funderingsbedrijf, maar legde ondertussen talloze fundamenten voor succesvolle vastgoedtransacties. Sinds 1974 banen wij ons met succes een weg door de bouwsector met tal van realisaties. Op 1 maart 2003 startte Funderingstechnieken Lameire uit Sijsele een vastgoedkantoor onder de naam Lameire vastgoed.

Vanuit de dagelijkse ervaring in de bouwwereld stellen we vast dat heel wat particulieren nood hebben aan correcte en professionele informatie over het aan- en verkopen van vastgoed. Naast bouwadvies leggen wij ons ook toe op: verkoop, verhuur, projectontwikkeling, bouwpromotie, waardebepaling en verkaveling.

Kennis en ervaring in de sector

Wij kennen de streek heel goed en kunnen daarbij gerichte achtergrondinformatie bezorgen over de ligging van een pand. Op basis van onze kennis en ervaring uit de bouwsector bieden we professioneel advies.

Aanbod raadplegen

Via onze website kunt u het volledige aanbod raadplegen en doorzoeken met handige zoekfilters. Het is ook mogelijk om alle eigendommen die voldoen aan uw persoonlijke zoekopdracht te ontvangen via mail. Via onze Twitter account blijf je op de hoogte van belangrijke updates van nieuw vastgoed of interessant nieuws uit de vastgoedsector.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op of bezoek onze website.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media