Opendeurweekend bij New Reubens Sport


Na de winter gaan we er terug meer op uit met de fiets. Bij New Reubens Sport kan je alvast een kijkje nemen naar de nieuwe modellen en trends tijdens het jaarlijkse opendeurweekend.

Aanstaand weekend is de start van het wielerseizoen in ons land. Er is de wielerwedstrijd Omloop Het Nieuwsblad op zaterdag 26 februari en Kuurne-Brussel-Kuurne op zondag 27 februari. In dit openingsweekend is het traditioneel ook opendeurweekend bij fietsenwinkel New Reubens Sport langs de Dorpsstraat 48 in Sijsele.

Testritten

Tijdens het opendeurweekend kan je bij New Reubens Sport terecht voor testritten (van de merken Trek, Granville, Giant en Frappé). Wij geven verder graag een woordje toelichting bij ons assortiment waaronder de elektrische fietsen waarvoor de batterij steeds beter wordt.

Speciale kortingen

Er zijn speciale kortingen die enkel gelden tijdens het opendeurweekend. Bij aankoop van een elektrische fiets ontvang je een fietstas ter waarde van 69,99 euro en op alle fietskledij in stock is er een korting van 20%.

Opening op zondag

De zaak is speciaal geopend op zondag, doorlopend van 10 uur tot 17 uur. Wij bieden bij jouw bezoek ook graag een hapje en een drankje aan.

Partner van Lease a Bike

Vanaf heden zijn we ook trotse partner van ‘Lease a bike’. Bedrijven of kleinere kmo’s kunnen hier oa. terecht voor leasing van elektrische fietsen en speedelecs. Meer info hieromtrent kan je verkrijgen op www.lease-a-bike.be of bij ons.