New Reubens Sport

New Reubens Sport is de speciaalzaak voor de aankoop, het onderhoud en accessoires voor allerlei fietsen.

Historiek

In 1982 startte Hendrik Reubens samen met zijn vrouw Marina uit zijn passie voor het wielrennen een nieuwe fietsenzaak in Sijsele met de naam Reubens Sport. Aanvankelijk werden vooral koersfietsen aangeboden, maar het assortiment werd uitgebreid met stadsfietsen. De zaak groeide en in 1992 drong een eerste uitbreiding zich op. De winkel en de werkplaats werden uitgebreid.

Reubens Sport werd een gevestigde waarde in de streek. Voor de sportliefhebbers werden alle accessoires voor de wielersport in het aanbod opgenomen zoals wielerkledij, voedingssupplementen, ed. Ook het assortiment fietsen breidde verder uit. Zo deed sinds 1998 de elektrische fiets zijn intrede. Een volgende uitbreiding van de zaak drong zich op.

Daarom werd beslist om in 2002 een heel grondige verbouwing uit te voeren. Het gebouw ging helemaal tegen de vlakte en een nieuwe, imposante winkelruimte met twee verdiepingen werd opgetrokken.

Nieuwe generatie

Jan, de zoon van Hendrik, had ook de wielermicrobe te pakken. Hij volgde een opleiding voor fietsmaker en hielp al vanaf zijn jeugd mee in de zaak, eerst op leercontract en daarna vast in dienst. Sinds 1 januari 2014 is hij samen met zijn vrouw Els de nieuwe zaakvoerder. De naam van de zaak werd omgedoopt in ‘New Reubens Sport’. Hendrik en Marina zijn nog steeds actief in de zaak, maar spitsen zich nu meer toe op fietsvakanties en fietstochten.

Ruime ervaring

Doorheen de jaren heeft de zaak een ruime ervaring opgebouwd voor een perfect advies bij de aankoop van een nieuwe fiets. We beschikken over een heel ruim aanbod fietsen van allerlei grote merken: koersfietsen, mountainbikes, stadsfietsen, elektrische fietsen tot kinderfietsen. We bieden ook tal van accessoires zoals fietskledij, voedingssupplementen, fietszakken,…

Niet enkel voor de aankoop maar ook het onderhoud van uw fiets nemen wij voor onze rekening zodat jouw fiets in perfecte staat blijft. We beschikken hiervoor over een gespecialiseerde werkplaats.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media