Nieuw webportaal voor handelszaken


Handel Samen is een nieuw webportaal voor handelszaken uit het Brugse Ommeland. Het is een initiatief van de organisatoren van de evenementen Winterfeesten en Barrio Tilo in Damme waarbij de partners voor deze evenementen kunnen genieten van een extra bereik.

Aangesloten handelszaken krijgen een eigen gepersonaliseerde portaalpagina met logo, contactgegevens, info over de zaak, fotogalerij met realisaties, aanduiding van de ligging op een kaart en contactformulier. Via een login kunnen handelszaken hun eigen portaalpagina inhoudelijk aanpassen en bepaalde elementen dezelfde kleuraccenten geven als de huisstijl.

Bezoekers kunnen via een intelligente zoekfunctie zoeken naar handelszaken op trefwoorden of via categorie├źn. Daarmee wil Handel Samen een belangrijke referentie worden voor wie op zoek is naar een handelszaak of zelfstandige voor een product, dienst of karwei.

Via de website verschijnt er doorlopend nieuws over aangesloten handelszaken zoals de aankondiging van een verlofperiode, nieuwe producten of diensten in het gamma, een geplande verbouwing, een verhuis, een unieke realisatie,… Ook interessant nieuws dat van belang is voor handelaars zoals aanpassingen in de wetgeving, geplande wegenwerken, trends, resultaten van bepaalde onderzoeken,… worden aangekondigd.

Consumenten worden graag verwend met promoties. Uiteraard is het van belang dat ze daarvan op de hoogte gebracht worden. Via de website worden promoties ook aangekondigd.

Meer over lidmaatschap bij Handel Samen