Lid worden

Als lid van Handel Samen geniet je met je eigen zaak van een extra online bereik via de website en een uniek partnership voor twee grote evenementen.

Extra online bereik

Elke aangesloten handelszaak beschikt over een eigen uitgebreide portaalpagina. Daarop staat tal van informatie:

  • logo of advertentie
  • contactgegevens
  • tekst met achtergrondinfo over de zaak
  • fotogalerij
  • digitale kaart met aanduiding van de locatie van de zaak
  • contactformulier

Deze informatie kan je als handelaar zelf op elk moment aanpassen in een gebruiksvriendelijk controlepaneel. Bovendien kunnen bepaalde elementen op de portaalpagina gepersonaliseerd worden in de eigen huisstijl zoals de kleuraccenten en een optionele omslagfoto. Dit is ideaal voor de herkenbaarheid.

De portaalpagina is volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daardoor verschijnt jouw pagina bovenaan in de zoekresultaten van zoekmachines op trefwoorden die verband houden met jouw zaak.

De portaalpagina’s zijn gegroepeerd in categorieën. Dit laat bezoekers toe om via deze weg jouw zaak te ontdekken. De website is ook uitgerust met een zoekfunctie om te zoeken op een vrije term.

Nieuws en promoties van jouw zaak worden gedeeld in de nieuwsberichten.

Evenementen partnership

Bovendien krijg je een uniek partnership bij twee grote evenementen:

  • Barrio Tilo: kermisfeesten Sijsele-Damme in weekend met vierde zondag van september
  • Winterfeesten: winterfestival in Sijsele-Damme in tweede of derde weekend van december

Via de communicatiekanalen van deze evenementen (projectiescherm tijdens evenement, sociale mediakanalen, evenementenwebsite, drukwerk voor promotie van het evenement,…) geniet je als partner van extra bereik.

Bovendien zijn deze evenementen dé ideale gelegenheid voor netwerking. Dit kan door collega handelaars en aanwezige klanten en prospecten te ontmoeten of uit te nodigen. In het partnerprogramma worden mogelijkheden voor netwerking voorzien.

Interesse?

Wens je meer info om je met jouw handelszaak aan te sluiten en lid te worden van Handel Samen? Laat ons dit volledig vrijblijvend weten via onderstaand formulier. Wij nemen spoedig contact op met meer info.