Over Handel Samen

Handel Samen is een webportaal waarbij handelszaken in Sijsele en omgeving in de kijker geplaatst worden. Het is een initiatief van de organisatoren van de evenementen Winterfeesten en Barrio Tilo in Sijsele. De aangesloten handelszaken zijn partner van deze evenementen en genieten via deze website van extra bereik. Handel Samen is een nieuw project dat in 2021 opgestart werd.

Nieuwsupdates

Bezoekers van de website vernemen nieuws van de aangesloten handelszaken zoals de aankondiging van een verlofperiode, nieuwe producten of diensten in het gamma, een geplande verbouwing, een verhuis,… Ook interessant nieuws dat van belang is voor handelaars zoals aanpassingen in de wetgeving, geplande wegenwerken, trends, resultaten van bepaalde onderzoeken,… worden aangekondigd.

Promoties

Consumenten worden graag verwend met promoties. Uiteraard is het van belang dat ze daarvan op de hoogte gebracht worden. Via de nieuwsrubriek op de website van Handel Samen worden interessante promoties bij aangesloten handelszaken aangekondigd.

Agenda

De aangesloten handelaars organiseren regelmatig een event om hun aanbod in de kijker te stellen. In de agenda worden geplande events, opendeurdagen, of speciale kortingsdagen aangekondigd.

Eigen portaalpagina

Elke partner krijgt een eigen portaalpagina met belangrijke info over de zaak:

  • logo of advertentie
  • contactgegevens
  • tekst met achtergrondinfo over de zaak
  • fotogalerij
  • kaart met aanduiding van de locatie van de zaak
  • contactformulier

Via een login kunnen handelszaken hun eigen portaalpagina inhoudelijk aanpassen op elk tijdstip. Bepaalde elementen op de portaalpagina kunnen gepersonaliseerd worden in de eigen huisstijl zoals de kleuraccenten en een optionele omslagfoto.

Intelligente zoekfunctie

De portaalpagina’s van de aangesloten handelszaken zijn geordend in categorie├źn. Zo kunnen bezoekers snel de handelszaken raadplegen voor een product of dienst die ze zoeken. Er is ook een handige zoekfunctie om op een vrij trefwoord te zoeken naar een handelszaak.

Elke handelszaak beschikt over een uitgebreide portaalpagina met alle belangrijke info over de zaak.

Meer over lidmaatschap bij Handel Samen