Walfrabouw

Walfrabouw is de EPDM-specialist voor platte daken. Onze vakmannen leggen EPDM dakbedekking bij zowel nieuwbouwwoningen als bij renovaties.

Als expert in platte daken zagen we van dichtbij de opmars van platte daken in hedendaags architectuur. Dit hoeft niet te verbazen. Een plat dak geeft aan veel gebouwen immers een esthetische meerwaarde. Het maakt van uw woning een goed geïsoleerd geheel. En een plat dak kan makkelijk omgevormd worden voor een dakterras.

Isolatie

De dikte van de isolatie is afhankelijk van de EPB-norm die u wilt behalen. Wij isoleren uw plat dak grondig wat een besparing oplevert voor uw energiefactuur. Bovendien kunt u bij renovaties genieten van dakisolatiepremies.

Lichtkoepels

Walfrabouw plaatst lichtkoepels. Een lichtkoepel in een plat dak geeft een architecturale meerwaarde aan de woon- of kantoorruimte die zich eronder bevindt door de extra natuurlijke lichtinval. Walfrafbouw plaatst lichtkoepels van topkwaliteit van o.a. Velux en Skylux.

Regenwaterafvoer

Om een plat dak waterdicht te houden is een goede regenwaterafvoer essentieel. Een plat dak moet voldoende stevig zijn om het gewicht van water of sneeuw aan te kunnen zodat het niet doorzakt. Water moet ook effici├źnt en snel afgevoerd worden via tapbuizen en verticale regenafleiders.

Afwerking

Platte daken worden netjes afgewerkt met dakrandprofielen als esthetische afwerking. We voorzien bij de afwerking ook de vereiste doorvoeren in het dak zoals voor een dampkap en verluchtingsbuizen. Wij hebben alle aandacht voor een foutloos resultaat bij uw dakbedekking.

Realisaties

Neem gerust contact op voor meer informatie of raadpleeg onze website om een aantal realisaties te bekijken.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media