Viven bieren

Viven is ontstaan als streekbier en uitgegroeid tot een internationaal gelauwerd merk met ondertussen een ruim gamma met verschillende varianten en smaken.

Tony en Krystle zijn de drijvende krachten achter de brouwerij.

Kystle is verantwoordelijke voor de smaak en productie van de verschillende bieren in het gamma. Ze stelt recepten samen en creëert nieuwe soorten in de brouwerij in Sijsele. Na goedkeuring gebeurt de productie in de Proefbrouwerij in Lochristi.

Tony staat in voor de administratie, het transport en de verkoop. Hij maakte van het streekbier een nationaal en internationaal gelauwerd merk. Het Viven bier is verkrijgbaar in tal van handelszaken en supermarkten, en ook in het buitenland.

Bekijk hier alle info over de Viven bieren

Ruim gamma

Viven heeft een ruim gamma aan bieren. De Classic Collection bevat alle gangbare bieren zoals Original Blond en Classic Bruin. Een jonge telg is de Weisse met zachte, florale afdronk en een kleiner alcoholpercentage. Nieuw is de Nada, een IPA zonder alcohol met een fruitige en frisse smaak.

Er is ook een Craft Collection. Het zijn de favorieten, geproefd en goedgekeurd door zowel kenners als liefhebbers. Deze worden aangeboden in de betere biercafés in België.

Het brouwen is een grote passie van Krystle. In de brouwerij zijn we bezig met smaakexperimenten. Daarvoor is er het Viven Experimentum gamma. Het zijn bieren met een leuke twist aan de bestaande bieren. Deze bieren worden afgevuld op genummerde 75cl flessen.

Bezoek de brouwerij

Ben je nieuwsgierig naar het productieproces van de productie van het Viven bier en wat er allemaal bij komt kijken? Dit kan je allemaal met je eigen ogen zien in de microbrouwerij in Sijsele-Damme. Je kan een rondleiding boeken. Een rondleiding duurt 2u en daarna kan je 3 bieren naar keuze proeven in de gezellige degustatieruimte.

Boek een bezoek

Beschikbaarheid assortiment

Het assortiment van de Viven bieren is verkrijgbaar in de meeste drankhandels en supermarkten. Alle verschillende varianten zijn beschikbaar in de Viven webshop. Je kan er zelfs je eigen box samenstellen waarbij alle combinaties uit het uitgebreide gamma mogelijk zijn.

Bezoek de Viven webshop

Contactgegevens

Volg ons op sociale media