Uitvaartverzorging Frank De Coster

Uitvaartverzorging Frank De Coster in Sijsele staat steeds tot uw dienst voor uitvaartbegeleiding ongeacht de woonplaats.

Uitvaartverzorging Frank De Coster in Sijsele heeft twee generaties ervaring met het begeleiden van nabestaanden. Sinds 2004 is het rouwcentrum helemaal vernieuwd, zodat die begeleiding kan gebeuren in een stemmige maar toch warme, huiselijke sfeer. Want het is belangrijk dat u zich geborgen kunt voelen tijdens het rouwproces. Wij beschikken over twee rouwkamers en een rouwkapel.

Als begrafenisondernemer doen we ons uiterste best om dit voor u zo sereen mogelijk te laten verlopen. Daarom hoeft u niet naar ons te komen: wij komen naar u, om u alle beslommeringen uit handen te nemen. Dag of nacht, een eenvoudig telefoontje volstaat om ons in te schakelen voor bijstand tijdens deze moeilijke periode.

Om u een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden hebben wij ons uitvaartcentrum uitgebreid met een ruime hedendaagse aula in het centrum van Sijsele met de naam: De Polderweg. Deze polyvalente ruimte staat voor u ter beschikking als ceremonieruimte op maat. In het salon van De Polderweg is het eveneens mogelijk om een koffietafel te organiseren.

Contactgegevens