Tent-Rent

Tent-Rent is uw specialist in verhuur van exclusieve pagodetenten en barmeubelen.

Pagodetenten

De pagodetent is door zijn hoge puntdak een echte sfeermaker en voor elk feest of evenement te gebruiken. De pagodetenten hebben een afmeting van 5 op 5 meter. Deze kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat elke afmeting en vorm te realiseren is. Een tent van 5 op 5 meter biedt zitplaatsen voor 20 à 25 personen. Pagodetenten zijn ideaal voor een feest in de achtertuin, beurzen, festivals en publieksevenementen. Elke tent wordt geplaatst inclusief LED verlichting met remote control.

Exclusief feestmeubilair

Tent-Rent biedt ook exclusieve barmeubels. Onze sfeervolle lounge bar corner met verlichting en achterwand is een absolute eyecatcher. Het is ideaal als cava, gin bar of special drinks bar. In het meubel kan er ook makkelijk een tapinstallatie geplaatst worden. De lounge bar is 2,5 meter lang.

We beschikken ook over een design lounge set. Deze is vervaardigd uit natuurhout. De set biedt plaats voor ongeveer 20 personen en wordt geleverd met zitkussens.

Aanbod op maat van uw behoefte

Tent Rent verzorgde de plaatsing en inrichting van luxe pagodetenten voor de popup sfeerbar Barrio Tilo georganiseerd door Winterfeesten Sijsele. Daarbij werd de plaatsing en inrichting volledig op maat gedaan met een afwerking tot in de kleinste details.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media