ReadMore

Readmore is een jonge uitgeverij die ernaar streeft lezers betaalbare boeken te bieden die hen tot op het bot raken. Dit doen we door verhalen aan te bieden met een sterke maatschappelijke boodschap en uitzonderlijke vormgeving. Deze verhalen krijgen de nodige aandacht die ze verdienen om het ruimste publiek te bereiken, met dank aan zeer persoonlijke en specifieke marketingcampagnes.

Stijl & inhoud

Wij zijn trots op onze ontwerpen. Dimitri Balcaen maakt elk ontwerp persoonlijk, met behulp van zijn jarenlange ervaring als kunstenaar en grafisch ontwerper. Dat maakt al onze boeken tot kunstwerkjes.

Betaalbaar

Goede boeken hoeven niet duur te zijn. Bij Readmore leggen we de nadruk niet enkel op winst. Wij geloven dat een goed product zijn eigen publiek zal vinden met een beetje hulp van ons ervaren marketing team.

Zinvol

Boeken van Readmore zijn er niet alleen om u te prikkelen of in vervoering te brengen. We willen je vooral tot in je kern raken. Al onze boeken hebben als doel onderwerpen aan te snijden die iets betekenen voor mensen.

Bezoek onze website met webshop

Contactgegevens

Volg ons op sociale media