Proxy Delhaize Sijsele

Proxy Delhaize Sijsele is uw favoriete lokale supermarkt in Sijsele die inspeelt op de behoeften van de consument: comfortabel winkelen, flexibele openingsuren, kwaliteitsaanbod van voedingsproducten, interessante promoties en uiteraard nabijheid.

Vorig jaar opende de vestiging van Proxy Delhaize in Sijsele net voor de start van Winterfeesten Sijsele, op 12 december 2018. Als grote onderneming speelt Delhaize een belangrijke rol in onze samenleving en steunt daarbij ook vele acties en evenementen, zoals Winterfeesten Sijsele.

Verzorgde winkelruimte

Je kan er comfortabel winkelen in een moderne, nieuwe en verzorgde winkelruimte. De vestiging in Sijsele is makkelijk bereikbaar en gelegen langs de hoofdstraat (Dorpsstraat) in Sijsele. Er is een ruime parking voor wagens en fietsen.

Flexibele openingsuren

Met flexibele en ruime openingsuren van 8u tot 19u en de opening op zondagvoor- middag kan je er steeds terecht wanneer het best schikt voor jou. Proxy Delhaize Sijsele is enkel zondagnamiddag en maandagvoormiddag gesloten.

Kwaliteitsproducten

Bij Proxy Delhaize Sijsele vind je de producten met de kwaliteit van Delhaize. Je vindt er een ruim gamma kwaliteitsproducten. Elke dag opnieuw zet Delhaize zich in om producten aan te bieden die duurzaam, gezond, voedzaam en veilig zijn.

Interessante promoties

Wekelijks zijn er interessante promoties met hoeveelheids- kortingen (1+1,2+1,…). Klanten worden beloond voor hun loyaliteit met de plus-kaart. Daarbij krijg je per aankoopschijf van 2 euro één plus-punt. Bij 500 plus-punten, krijg je een bon van 5 euro.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media