Pixelmedia

Op zoek naar een creatieve oplossing voor uw bedrijf? Pixelmedia kan uw partner zijn voor het ontwerp van uw logo, huisstijl, brochure, advertentie, website, sociale media, campagnes,… Elke dienstverlening kan op maat en volgens uw budget opgesteld worden. Interesse? Contacteer ons vrijblijvend!

Met een team gedreven mensen staan wij u bij voor zowel offline als online communicatie. Wij helpen u zoeken naar de beste en meest creatieve oplossing voor uw bedrijf. Door de combinatie van een creatief design enerzijds en liefde voor het vak anderzijds, komen wij tot mooie resultaten. Pixelmedia kan uw partner zijn voor het ontwerp van uw logo, huisstijl, brochure, advertentie, website, social media, e-mail campagne,… Elke dienstverlening kan op maat en volgens uw budget opgesteld worden.

EIGEN HUISSTIJL

Een sterke merkidentiteit en een eigen huisstijl vormen de basis voor een sterke visuele communicatie van uw bedrijf. In samenspraak gaat Pixelmedia op zoek naar de identiteit van uw bedrijf om zo een eigen huisstijl op maat te ontwerpen. Wij staan ook in voor de opvolging van het drukwerk aan de scherpste prijs.

WEBDESIGN

We werken een creatief en hoogstaand grafisch ontwerp uit voor uw website. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp helemaal dezelfde uitstraling heeft als uw huisstijl. Daarnaast leggen wij ons toe op de gebruiksvriendelijkheid van uw website door een duidelijke structuur en intuïtieve navigatie.

WEBDEVELOPMENT

De inhoud van een website is even belangrijk als het ontwerp. Wij beschikken over een eigen en uiterst gebruiksvriendelijk Content Management System. Dit stelt u in staat om zelf de inhoud en structuur van uw website aan te passen. Zo kunt u zelf pagina’s, menu’s, een productcatalogus,… aanpassen op uw website.

E-COMMERCE

Pixelmedia kan uw website uitbreiden met een webshop. Dit kan een instrument zijn om nieuwe klanten te werven, maar kan evengoed een nieuwe service zijn voor uw bestaande klanten. Met een dergelijke e-commerce webshop blijft u 24/24u en 7/7 dagen open, zonder extra personeel aan te werven. U kan zelf leveren of beroep doen op de reeds goed geïntegreerde pakjesdiensten.

ONLINE MARKETING

Als u een website heeft dan moet uw website ook gevonden worden. Daarvoor werken wij een online marketingstrategie uit. Wij zorgen voor een hoge positionering in zoekmachines, verzorgen interactie op sociale mediakanalen en mailings met een uitgekiende e-mailmarketing.

 

Bekijk zeker een aantal referenties op onze website: www.pixelmedia.be