PC-Matic

PC-Matic staat in voor heel wat IT-diensten, zowel voor particulieren als bedrijven.

Specialist in computernetwerken

Plots werkt jouw draadloze internetverbinding niet meer thuis. Het klinkt herkenbaar. Geen nood, wij helpen u hierbij verder om de oorzaak op te sporen en uw thuisnetwerk te optimaliseren.

Ook voor thuis, kleine bedrijven en KMO’s verzorgen we de installatie en het onderhoud van nieuwe computernetwerken. We voorzien daarbij de nodige beveiliging. We kunnen daarbij ook extra diensten voorzien zoals VPN (om vanaf het internet in te loggen op uw netwerk), VoIP (goedkoop bellen over het internet), cloud diensten (voor een veilige opslag van uw data),…

Website met webshop en nieuwsbrieven

Op zoek naar een nieuwe website met webshop? Geen nood. Met ons platform e-webtools ontwikkelen we voor u een website met de gewenste functionaliteiten. Wij zijn verdeler van het sterke pakket Prestashop met tal van functionaliteiten voor webshops. We beschikken ook over een platform om een eigen digitale nieuwsbrief te beheren en versturen naar uw klanten.

Camerabewaking

Overweeg je camerabewaking in je zaak, of woning? Wij informeren je hier graag bij om zo de juiste keuze te maken voor een optimale beveiliging.

Partner voor telecom

Als onafhankelijk agent bieden wij u neutraal en vrijblijvend advies van alle operatoren (Telenet, Proximus, Orange en Base). U kunt bij ons terecht voor alles van mobiele en vaste telefonie, internet en digitale TV. Wij maken u wegwijs in alle mogelijkheden en tariefplannen en helpen u aan het voordeligste tariefplan om maat van uw behoefte.

Openingsuren

  • Maandag: op afspraak
  • Dinsdag: 09u00 – 12u00 en 13u30 – 18u00
  • Woensdag: 09u00 – 12u00 en 13u30 – 18u00
  • Donderdag: 09u00 – 12u00 en 13u30 – 18u00
  • Vrijdag: 09u00 – 12u00 en 13u30 – 18u00
  • Zaterdag: 09u00 – 12u00 en namiddag op afspraak
  • Zondag: gesloten

PC-Matic garandeert u een duurzame, flexibele en gerichte dienstverlening. Overtuig uzelf en contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media