Lucky Duckling

Lucky Duckling is de webshop voor honingdranken, honingsnoepjes en accessoires. Daarnaast kan je er ook terecht voor alle ondersteuning in jouw zelfstandige activiteit.

Ontdek ons gamma

De webshop van Lucky Duckling bevat food en non-food producten in een middeleeuws thema.

Zo bieden wij hakhoning aan. Dit is een eeuwenoud product uit de middeleeuwen dat oorspronkelijk gebruikt werd als medicijn. Tegenwoordig wordt het gegeten als lekkere en natuurlijke honingsnoepjes.

Verder vind er er mede. Dit is een alcoholische drank op basis van honing. Mede is zoeter en zachter dan wijn. We beschikken ook over alcoholvrije varianten.

Tot slot bevat onze webshop ook leuke accessoires zoals bekers, hoorns en schoudertassen.

Ontdek het allemaal in onze webshop: www.luckyduckling.be/webshop

Evenementen

Wij bieden onze producten ook aan op tal van evenementen en markten. Daar kan je proeven en kennismaken met ons aanbod. Op zondag 24 september nemen wij ook deel aan de rommelmarkt bij de kermisfeesten en het evenement Barrio Tilo in onze thuisgemeente. Deze rommelmarkt gaat door rond het Lindeplein in Sijsele in de Kloosterstraat en Kerkakker.

Bekijk hier onze kalender: www.luckyduckling.be/evenementen

Ondersteuning voor jouw zaak

Op zoek naar een extra visie? Zoek je dat duwtje in de rug? Wil je meer klanten aantrekken? Bij Lucky Duckling kan je terecht voor diverse ondersteuning voor jouw zelfstandige activiteit zoals:

  • starten van online verkoop zonder hoge kosten
  • financieel advies
  • netwerken voor het vinden van de juiste contacten
  • verbeteren zichtbaarheid van jouw producten/diensten
  • verkoopstand op evenementen

Lucky Duckling gaat samen met jou op zoek naar de manieren en middelen die het beste passen om jouw idee en noden voor jouw onderneming te realiseren.

Contact ons gerust voor een vrijblijvend gesprek hoe wij jou kunnen helpen: https://www.luckyduckling.be/contact

Contactgegevens

Volg ons op sociale media