LR Detailing

LR Detailing maakt jouw auto netter door dieptereiniging van het interieur, polieren en coatings.

Ik ben Lander 24 jaar oud/jong. Zelf ben ik altijd al gepassioneerd geweest door auto’s, zowel recente wagens als oldtimers! Mijn hoofdberoep is carrossier. Graag wou ik dit doortrekken en optillen naar een hoger en verfijnder niveau. Daarom ben ik LR Detailing gestart.

Waarvoor staat Lr Detailing?

De naam zegt het al een beetje zelf:

  • Lr =Lander Rottee
  • Detailing= alle details van de wagen tot in de puntjes

Wij bestaan nu 1 jaar en hebben al heel wat klanten mogen blij maken met een nette wagen. Wij zijn gelegen te Sijsele en willen dan ook onze steun voor lokale handelaren laten zien!

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Dieptereiniging van het interieur:

Met een dieptereiniging kunnen 95% tot 100% van alle bacteri├źn gedood worden van voor tot achter in de wagen. We voeden en behandelen lederen/kunstof delen en voeren een dieptereiniging uit van stoffen/Alcantara/lederen stukken.

Polieren van de wagen:

Dit kan van een glanscorrectie tot een diepe kras correctie gaan. De glanscorrectie wordt meestal uitgevoerd in 1 stap. Deze verwijdert dan ook hele fijne krasjes.

De 2-3 staps correctie verwijdert middel tot grove krassen op de lak.

Coatings

Coatings zijn een chemische reactie die plaats vinden op de lak van de wagen of het interieur (kunststof/leder/alcantara). Dat klopt zelf het Interieur kunnen wij coaten en water/vuilafstotend maken.

De coating zorgt voor een makkelijker te onderhouden wagen. Het is ook zeer hydrofoob (=waterafstotend).

Contact opnemen

Ik werk met passie van klant tot klant.

Een Ferrari of een Lada? Elke klant wordt op dezelfde manier behandeld en ge├»nformeerd. Zo kunnen we een zo goed mogelijk resultaat en een goede service aanbieden!

Nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren voor vrijblijvende info! Tot snel!

Volg ons op sociale media