Houthandel Driekoningen

Houthandel Driekoningen in Oedelem is de totaalzaak voor hout: massief hout en plaatmateriaal op maat, hout voor de woning en de tuin, en isolatie.

Houthandel Driekoningen is een familiale onderneming met een zeer klantgerichte aanpak: onze uitgebreide stocks zijn de basis waaruit geput kan worden om uw specifieke wensen te realiseren. Dit steeds met oog voor uw budget en een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Massief hout en plaatmateriaal

We beschikken over een uitgebreide stock massief hout om zo snel mogelijk te voorzien in uw behoeften. Zowel in lengte, breedte als diktemaat kunnen wij naargelang uw vraag u een voorstel maken.

Daarnaast kan men bij Houthandel Driekoningen ook terecht voor boolplanken of verzaagde stammen. Tevens kan men ook op bestelling Afrikaans hardhout op stam laten verzagen volgens de door u opgegeven maten (op borderel).

Ook bieden wij uit voorraad tal van geschaafde en geprofileerde modellen aan en dit in tal van houtsoorten.

Hout voor het interieur

In onze toonzaal bieden we een mooi overzicht van zowel traditionele stijlen als nieuwe tendensen op het vlak van houten vloer-, wand- en plafondbekleding. Tevens kunt u er een uitgebreide keuze aan binnendeuren en zoldertrappen terugvinden. Zo helpen wij mee het interieur van uw dromen te realiseren.

Tuinhout

Wij beschikken over een uitmuntend gamma aan geïmpregneerd hout voor de tuin. De collectie van Gardival is een allesomvattend gamma tuinhout: van poorten en tuinschermen tot volledige carports. Daarnaast beschikken we over tal van eigen modellen die onder de zelfde kwaliteitsvereisten en met dezelfde garanties geïmpregneerd werden.

We beschikken over een ruime en permanente stock in terrasplanken. Dit zowel in hardhout (verscheidene houtsoorten) als in composietmateriaal (Twinson – Deceuninck).

Isolatie

Wij bieden een correct advies voor isolatie: zowel thermische isolatie als akoestische isolatie. Hierbij zijn wij steeds op de hoogte van de huidige wetgeving omtrent isolatie en bieden daarbij het meest passende product aan. Ons advies voor een gepaste thermische isolatie bepaart ook veel geld voor energiekosten.

Extra diensten

Wij bieden ook tal van diensten die er voor zorgen dat uw wensen zo nauwgezet mogelijk kunnen uitgevoerd worden zoals zaagwerk van plaatmateriaal of massief hout, schaafwerk van massief hout, eigen transportdienst, houtverduurzaming en kraanwerk.