Grytec Liften

Grytec installeert elektrische en hydraulische liften in woningen, openbare ruimtes, horeca, garages en industriële ruimtes. Liftinstallateur Grytec staat eveneens in voor grondig liftonderhoud en herstellingen.

Grytec installeert elektrische en hydraulische liften in woningen, openbare ruimtes, horeca, garages en industriële ruimtes. Liftinstallateur Grytec staat eveneens in voor grondig liftonderhoud en herstellingen.

Plaatsing van diverse types liften

Wij voeren de plaatsing uit van verschillende types liften, volledig op maat van uw beschikbare ruimte en behoeftes, zoals:

  • comfortabele huisliften
  • diverse goederen-, platform- en schaarliften met hoog hefvermogen
  • autoliften
  • vlotte keukenliften

De plaatsing kan uitgevoerd worden in nieuwbouw of bestaande panden. Heeft u nood aan een lift en wenst u de mogelijkheden te bekijken? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende prijsofferte.

Onderhoud en permanentiedienst

Grytec staat ook in voor het onderhoud en de herstelling van liften. Dit zowel voor liften die door ons geplaatst zijn als door andere firma’s.

Daarbij hebben wij een permanentiedienst van 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 voor de provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media