Frituur The Apex

Bij frituur The Apex in het centrum van Sijsele kan je terecht voor lekkere frietjes en tal van frituursnacks en burgers.

Frituur The Apex ging op 3 juni 2022 open in het centrum van Sijsele langs de Dorpsstraat. De zaak biedt lekkere frietjes en staat voor klantvriendelijkheid. Er is ook voldoende ruimte in de frituur om gezellig te eten.

Betekenis naam

De beide zaakvoerders zijn fervent motorrijders, dit op de baan en op circuit. De verklaring voor de naam van de zaak komt van de term ‘een apex’. Dit is het diepste punt van de lijn door midden van een bocht. Het raken van de apex zorgt dat het racevoertuig een optimale lijn neemt en handhaaft de hoogste snelheid.

Gamma

De frituur beschikt over een uitgebreid gamma: brochette, frikandel, kaaskroket, garnaalkroket, mexicano, loempia’s, mamoet,… Onze specialiteiten zijn de burgers. Wij werken steeds met de verse producten.

Je kan het volledige gamma ook online bekijken vooraf online bestellen. Je krijgt een bericht als je bestelling klaar staat en kan deze dan afhalen.

Link naar webshop: https://frituur-the-apex.unipage.eu/

Openingsuren

Een beetje geschiedenis…

In dit pand was vroeger frituur Smiley gevestigd. Zij hadden doorheen de jaren een mooie reputatie opgebouwd. Smiley Friet werd in april 2018 verkozen tot beste frituur van Damme via Het Nieuwsblad. In 2018 bestond de frituur 5 jaar en dat werd gevierd met een traktatie op gratis frietjes op 23 augustus in dat jaar. Eind 2021 gingen de uitbaters David en Nina op zoek naar nieuwe uitbaters waarna de nieuwe zaak Frituur The Apex hier opgestart werd begin juni 2022 na een make-over van het interieur.

Contactgegevens

Volg ons op sociale media