Forward Travel

Reisbureau Forward Travel heeft meer dan 20 jaar kennis en ervaring in zorgeloos reizen. Naast alle types vakanties en reizen zijn wij gespecialiseerd in zakenreizen en cruises.

Forward Travel heeft twee onafhankelijke reisbureaus in Sijsele en Dudzele. We zijn niet gebonden aan één specifieke touroperator, luchtvaartmaatschappij of andere instellingen. Hierdoor kan u als klant kiezen uit een breed aanbod aan reizen en vakanties die beantwoorden aan uw wensen. Wij zijn tevens IATA-kantoren waardoor wij onafhankelijk vliegtuigtickets voor u kunnen aanbieden.

RUIM REISAANBOD

U kunt bij ons terecht voor alle types vakanties: individuele reizen, wereldreizen, groepsreizen, citytrips, zakelijke reizen en cruises. Met onze vakkennis begeleiden wij u in het hedendaagse en uitgebreide aanbod om de ideale reis of vakantie te vinden naar uw wensen.

Voor een zakenreis kunt u bij ons rekenen op een volledig verzorgd pakket van vervoer, verblijf en huurauto ter plaatse. Wij bieden ook een ruime keuze aan cruises met verschillende flexibele formules en bestemmingen.

Voor alle reizen werken we steeds nauw samen met betrouwbare en verzekerde touroperators, dikwijls met specialisaties in een bepaalde regio of type reizen

UITSTEKENDE SERVICE

U kunt bij ons rekenen op een uitstekende persoonlijke service en zorgeloze reis aan de scherpste prijs. Zo staan wij bij met snelle offertes en verzorgen boekingen op korte termijn (zelfs de dag van vertrek). Benieuwd hoe we uw reis aanpakken? Contacteer ons of kom langs in één van onze kantoren en leg uw plannen aan ons voor!

Contactgegevens

Volg ons op sociale media