ERA Vandille

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van kantoor ERA Vandille in Brugge en Moerkerke begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

Ruim aanbod vastgoed

Wij bieden een ruim aanbod vastgoed te koop en te huur aan in de regio Brugge. Ons aanbod bevat huizen, appartementen, garages, bouwgronden, handelspanden en kantoren. Bekijk ons volledige aanbod op onze website. Op onze website kan je een zoekopdracht opslaan. Van zodra wij nieuwe panden hebben die aan jouw criteria voldoen ontvang je een e-mail met deze panden. Zo hoef je niets te missen!

Als je vastgoed koopt, verkoopt of verhuurt, wil je zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar. De zekerheid van een correcte prijs. De zekerheid van een vlotte koop, verkoop of verhuur vind je bij ERA VANDILLE. We staan je bij met raad en daad, in alle transparantie. Half werk interesseert ons niet, wij zetten ons altijd voor de volle 100% in voor onze klanten. Zo koop, verkoop of verhuur je gegarandeerd met een tevreden gevoel.

Bekijk hier de panden die momenteel te koop aangeboden worden

Nieuw: virtuele tour

Om bij een verkoop van jouw woning deze optimaal in beeld te brengen werken wij voor de foto’s van het pand samen met een professionele fotograaf. Om je als koper nog een duidelijker beeld te geven van een woning voorzien wij een virtuele tour bij het pand op onze website. Dit stelt je in staat om thuis op je gemak doorheen de hele woning te wandelen door te klikken. Door de muisaanwijzer naar links of rechts te slepen kan je in elke kamer helemaal rondkijken. Deze functie is een unieke meerwaarde als koper omdat het een compleet beeld toont van de woning en als verkoper omdat het de kansen voor een vlotte verkoop verhoogt.

Grote visibiliteit bij verkoop

Bij een verkoop van jouw woning wordt deze via tal van kanalen verspreid via gerichte marketingcampagnes. Enerzijds maken we gebruik van zogenaamde offline-communicatie (zoals flyers, lokale krant, etalage van het kantoor). Anderzijds zetten we de online media in (zoals de website, SEO campagne, sociale media kanalen).

ERA Open Huizen Dag

ERA is gekend voor de ERA Open Huizen Dag. Daarbij kan je als koper op één dag heel wat verschillende panden bezoeken die te koop staan. Hieraan nemen alle ERA-makelaars van België deel.

Lees hier meer over de ERA Open Huizen Dag

Contactgegevens

Volg ons op sociale media