Carrefour Express Brugge Sint-Kruis

Carrefour Express in Brugge Sint-Kruis is altijd in de buurt voor je goesting van het moment.

Gemakkelijk bereikbaar

De supermarkt in Sint-Kruis is makkelijk bereikbaar en makkelijk te vinden aan het rond punt in het centrum van Sint-Kruis.

Flexibele openingsuren

Carrefour Express in Sint-Kruis is 7 dagen op 7 open, doorlopend van 7u tot 20u ’s avonds. De winkel past zich aan aan jouw tempo. Zo kan je er steeds terecht op het moment dat jou het best schikt.

Geen stress meer als je plots iets tekort hebt in jouw huishouden. Je kan er door de flexibele openingsuren steeds terecht voor jouw last-minute behoeften.

Carrefour Express maakt deel uit van de Carrefour winkelketen en heeft daardoor een ruim en gevarieerd aanbod aan verse producten. Ook een gamma aan lokale streekproducten zijn verkrijgbaar in jouw supermarkt dichtbij huis.

Interessante promoties en voordelen

Wekelijks zijn er interessante promoties. Met de Carrefour Bonuscard geniet je van nog meer voordelen en verzamel je bonuspunten die geld waard zijn!

Act for food

Met de campagne ‘Act for food’ neemt Carrefour ook concrete acties voor gezonde, smaakvolle, gevarieerde en duurzame voeding. Een aantal concrete engagementen van Carrefour zijn:

– meer dan 100 omstreden additieven uit de voeding weren voor een kwaliteitsvollere voedin
– producten van lokale producenten opnemen in het gamma
– milieuvriendelijkere alternatieven promoten voor plastic verpakkingen voor eenmalig gebruik
– zoutgehalte verlagen in het brood zonder aan de smaak te raken

Contactgegevens