Dorothee Vegas & Like Maarten komen naar Sijsele-Damme!


Op 23 september 2023 komen de bekende top dj’s Dorothee Vegas & Like Maarten naar de Party Night van het evenement Barrio Tilo in Sijsele.

Dorothee Vegas & Like Maarten, de Goden van de Foute Dansmuziek. Het zijn sinds 2016 de foute alterego’s van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Bekend van hun samenwerkingen met Wim Soutaer, René Karst, Sam Gooris, Willy Sommers, Belle Perez, Sergio en De Romeo’s.

Ze stonden al verschillende keren op de affiche van de Foute Party van Qmusic in Flanders Expo en in het Sportpaleis. Het duo is intussen ook een vaste waarde op het podium van Moose Bar XXL in het Sportpaleis waar ze jaar na jaar hun foutste après-ski meezingers bovenhalen. In de zomer van 2019 stonden ze voor de eerste keer op Tomorrowland in Boom. In de zomer van 2022 en 2023 waren ze daar opnieuw van de partij.

Dorothee en Maarten presenteren elke werkdag vanaf 06:00 uur de ochtendshow op Qmusic. Ze sluiten hun show elke ochtend af met het legendarische Foute Uur tussen 09:00 en 10:00 uur.

Op 23 september 2023 komt dit topduo naar de Party Night van Barrio Tilo. Tickets zijn vanaf nu te verkrijgen via de ticketshop www.barrio-tilo.be/ticketshop. Momenteel geldt er nog een lanceringskorting 4+1 gratis ticket.