Nieuwe rommelmarkt in Sijsele


Op zondag 24 september 2023 is er voor het eerst een rommelmarkt bij het evenement Barrio Tilo ter gelegenheid van de kermisfeesten in Sijsele.

De rommelmarkt gaat door vanaf 7u tot in de namiddag in open lucht rond het Lindeplein in Sijsele in de Kloosterstraat en Kerkakker. Op het Lindeplein staan er kermisattracties en een feesttent. In de feesttent is er doorlopend drankgelegenheid, een eetfestijn over de middag en zijn er optredens en kinderanimatie in de namiddag. Er is ook een eetkraam en toiletwagen (gratis gebruik) aanwezig. De nieuwe rommelmarkt is dé ideale plaats om spullen, verzamelobjecten en antiek te vinden tegen een betaalbare prijs.

Info voor standhouders

De deelname voor standhouders kost slechts 5 euro per standplaats van 5 meter lang en 2,5 meter diep. Je kan hierbij je wagen of bestelwagen volledig gratis bij jouw standplaats plaatsen (indien deze niet langer is dan 5 meter). Voor een langere bestelwagen of plaatsing van aanhangwagen moeten minstens 2 standplaatsen gereserveerd worden. De organisatie kent de standplaats toe volgens de volgorde van de ontvangen inschrijvingen. De standplaatsen rond het Lindeplein worden eerst toegekend, daarna de andere omliggende straten. Deelnemers mogen zich op zondag 24 september 2024 aanmelden tussen 6u en 9u in de Noordstraat in Sijsele (inrijden via Stationsstraat).

Reservatie

Reservatie en betaling vooraf is vereist en kan via de volgende link: https://www.barriotilo.be/rommelmarkt/.