Pain-de-Vie biedt nodige afkoeling


Vandaag is een extreem warme dag. Wist je dat je de nodige afkoeling kan vinden in Sijsele bij Pain-de-Vie?

Bij automatenshops Pain-de-Vie met automaten in Sijsele, Donk en Sint-Rita kan je terecht voor brood, bereide gerechten, dranken, aardappelen en beleg. Maar sindskort is de automatenshop een groot stuk uitgebreid om het aanbod te verruimen. Daarbij is er een nieuwe ijsautomaat. Daarin vind je verschillende soorten met verfrissende ijscrème: frisco, potje of 1l pot om te delen. Ideaal om op deze extreem warme dag de nodige afkoeling te vinden, en dit dicht in onze regio.

Er is een automatenshop in Sijsele (Stationsstraat 143), Donk (Kronekalseide 295) en Sint-Rita (Hoornstraat 155). De automatenshops zijn 7/7d en 24/24u open. Ze worden gemonitord zodat ze continu aangevuld worden. Sindskort is bij alle automaten ook betaling mogelijk met de bankkaart.

Kom alvast proeven van de lekkere verfrissende ijscrème.