Modeshow met Lingerie Ultime en Le Petit Boutique


Benieuwd naar de laatste modetrends voor lingerie, badmode, nachtkledij, schoenen, handtassen en andere mode-accessoires? Dan kan je vanavond inspiratie opdoen tijdens de modeshow van voetbalclub KSK Steenbrugge.

Lingerie Ultime uit Sint-Kruis neemt vanavond deel aan een modeshow georganiseerd door voetbalclub KSK Steenbrugge. Ook de modezaak Le Petit Boutique, gelegen vlakbij Lingerie Ultime, neemt deel. Het is de eerste keer dat deze voetbalclub uit onze regio een modeshow organiseert. Je kan er heel wat inspiratie opdoen voor de nieuwe kleurrijke zomercollectie. Ideaal om je helemaal voor te bereiden voor de zomer die voor de deur staat. Maar ook voor een leuk moederdagcadeautje (voor volgende week zondag) vind je er inspiratie!

Lingerie Ultime is gelegen in het winkelcentrum in Sint-Kruis, vlakbij de kerk. De zaak eerder deel aan de modeshow op de evenementen Winterfeesten en Barrio Tilo in Sijsele. Je vindt er een ruim aanbod lingerie, dames- en herenondergoed, badkledij, nachtkledij, panty’s, kousen en sokken. De mode-artikelen zijn geselecteerd uit kwaliteitsvolle en Europees vervaardigde collecties.

Le Petit Boutique opende in februari dit jaar en is gelegen in het pand van de voormalige damesboetiek Caprice, vlakbij Lingerie Ultime. De boetiek biedt haar- en make-upproducten, schoenen, handtassen en kledij. Het gaat om heel betaalbare merken.

Praktische info

De modeshow gaat door in de kantine van KSK Steenbrugge. Deze is gelegen langs de Weidestraat 85A in Brugge. De deuren openen vanavond om 19u en de modeshow start om 20u. Na de modeshow is er een afterparty. De toegang is volledig gratis. Meer info over het evenement vind je via deze link: https://www.facebook.com/events/3104787483129003/.

Lingerie Ultime is ook partner van Handel Samen. Klik op onderstaande afbeelding voor meer info en alle contactgegevens van deze modezaak in Sint-Kruis.