Vandaag gratis hippe strandtas bij F2G


Ontdek de nieuwe zomercollectie bij damesboetiek F2G in Sijsele. Bovendien krijg je op zaterdag 16 april gratis een hippe strandtas bij aankoop vanaf 90 euro.

Actie met hippe strandtas

Vandaag wordt een zonovergoten dag en ook de weersverwachtingen voor de komende dagen van het paasweekend zijn veelbelovend. Dat wekt zomerkriebels op om naar de zee te trekken. Daarom loopt er vandaag bij damesboetiek F2G een actie. Je krijgt een gratis hippe strandtas ter waarde van 19,99 euro bij aankoop vanaf 90 euro (exclusief outlet items). De strandtas is handig, voldoende ruim en van stof. Je kan kiezen uit 7 verschillende fleurige zomerse kleuren: ecru, roze, rood, paars, groen, lichtbruin en beige.

Kleurrijke nieuwe zomercollectie

Ook de nieuwe zomercollectie bevat heel veel kleur. Ze hebben veel weg van de kleuren die we vorig jaren zagen in de zomercollectie, maar de kleuren zijn nog meer uitgesproken. Je fleurt zo op als je de fleurige en levendige kleuren ziet in de nieuwe collectie bij F2G. Enerzijds zijn er felle snoepkleuren zoals fuchsia, bubblegum roze, oranje en limoengroen. Die kleuren staan voor positiviteit, iets waar we allemaal nood aan hebben na de lange coronacrisis. Felle kleuren stralen ook een krachtige look uit. Anderzijds zijn er zachte pastelkleuren zoals pastelgeel en lila.

Zaakvoerster Gwenn staat je bij om advies te geven voor de perfecte outfit. Zo houdt ze ook rekening als de outfit past bij je huidskleur en haarkleur. Leuk aan deze zomercollectie is dat er veel variatie is met ongetwijfeld voor elk wat wils. Deze foto’s geven alvast een voorsmaakje met een selectie uit het ruime gamma:

Bij F2G is er een ruime keuze aan juwelen en handtassen die je outfit helemaal af maken. Er zijn ook nog interessante outlet koopjes.

Contactgegevens

Kom vandaag of volgende week gerust langs om een kijkje te nemen in de nieuwe collectie:

Openingsuren

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 13u00 tot 18u00
  • Woensdag: 10u00 tot 18u00
  • Donderdag: 13u00 tot 18u00
  • Vrijdag: 10u00 tot 18u00
  • Zaterdag: 10u00 tot 18u00
  • Zondag: gesloten