’t Naaldeke neemt een week paasverlof


Aanstaande week is de tweede week van de paasvakantie. Dan zal de winkel van ’t Naaldeke even gesloten zijn voor het paasverlof.

Zaakvoerders Marc en Ronalde richtten ’t Naaldeke op in 1984 met alle naai- en breibenodigdheden. De winkel is gevestigd in hartje Sijsele langs de Stationsstraat 98. In 2002 onderging de winkel een grondige verbouwing en uitbreiding. Door de jaren is het assortiment sterk uitgebreid.

Uitgebreid assortiment

Naast naaibenodigdheden kan je er ook terecht voor een ruim assortiment naaimachine’s, overlockmachines, coverlockmachines, borduurmachines, stijkapparatuur en alle accessoires. Er is ook een hersteldienst voor alle merken.

Verder biedt de zaak ook raamdecoratie op maat. Dit gaat om vouwgordijnen, horizontale en verticale lamellen, overgordijnen, rolgordijnen, plisee, paneelgordijnen,…

De speciaalzaak verzorgt ook alle borduurwerk op textiel. Borduren is een duurzame manier om kledij te personaliseren met een logo of ander opschrift voor jouw bedrijf of vereniging. Ook voor cadeau artikelen bij speciale gelegenheden (bvb. geboorte, jubileum, verjaardag) geeft een textielstuk met een borduurwerk een unieke persoonlijke touch. Denk maar aan een handdoek, washandje, kussensloop, laken, zakdoek, shirt, slabbetje,…

’t Naaldeke organiseert regelmatig workshops. Dit zijn cursussen voor klanten die er hun machine aangekocht hebben. De hedendaagse naaitoestellen bieden heel wat snufjes. Met deze service haal je het alles uit jouw machine! Je leert er alle functies kennen en gebruiken.

Sindskort beschikt de zaak ook over een webshop. Daar kan je op elk moment van de dag een kijkje nemen in het assortiment van machines en deze ook aankopen. Uiteraard kan je nog steeds terecht in de winkel voor advies.

Paasverlof

Van zondag 10 april tot en met maandag 18 april is de winkel gesloten voor een weekje paasverlof. Je kan in die periode wel kijken en eventueel aankopen doen in de webshop www.tnaaldeke.be.

Openingsuren

Vanaf dinsdagnamiddag 19 april is de winkel terug open. Dit zijn de openingsuren:

 • Maandag:
  gesloten
 • Dinsdag:
  13u30 tot 18u00
 • Woensdag:
  09u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • Donderdag:
  09u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • Vrijdag:
  09u00 tot 12u00 en 13u30 tot 18u00
 • Zaterdag:
  09u00 tot 12u00 en 13u30 tot 17u00
 • Zondag:
  gesloten

Contactgegevens