Frituur Je M’en Fous bestaat 1 jaar en stunt


Naar aanleiding van de eerste verjaardag van frituur Je M’en Fous pakken de zaakvoerders morgen uit met een ongelofelijke stunt!

Wij brachten een bezoekje om het fijne te weten van de stunt en de start van de nieuwe frituur.

Droom gaat in vervulling

In januari 2021 viel het oog van zaakvoerders Jurgen en Valerie op de krantenwinkel op de hoek van de Stationsstraat en Veldstraat die te koop stond. Ze waren wel vaker in Sijsele omdat de ouders van Jurgen er wonen. Jurgen had een jongensdroom om ooit een frituur uit te baten. Op dat moment beschikte het ondernemende koppel over een foodtruck. Maar daarmee mochten ze geen catering verzorgen op feesten omwille van de opgelegde coronamaatregelen.

Door het handelspand te zien dat te koop stond en het feit dat de foodtruck niet mocht uitrijden, groeide het idee om de droom van een frituur werkelijkheid te laten worden. Het leek hen ook de ideale locatie. Nog iets later vernamen Jurgen en Valerie dat het pand waar de rijschool Boudry in gevestigd was ook leeg stond. Na contact op te nemen met de eigenaars ging alles plots in een stroomversnelling. In 1 week tijd was er een overeenkomst om er een nieuwe frituur te starten. Vol enthousiasme gingen ze aan de slag voor de inrichting. Daarbij deden ze beroep op de expertise van Concept interieur Christoph De Sutter. Christoph is overigens de broer van Jurgen.

Opening werd overrompeling

Op donderdag 8 april 2021 brak het grote moment aan en was de grote opening. Tal van inwoners in Sijsele en omgeving wilden de nieuwe zaak ontdekken. Het was een ware overrompeling! Tijdens het openingsweekend stond er een enorm lange wachtrij buiten over de middag en ’s avonds.

Zo werd Sijsele een tweede frituur rijker. De ligging tussen de wijken maakt van de frituur een ideale trekpleister. Bovendien zijn er nog wijken in volle expansie (zoals de wijk aan de zorgsite en Spermalie) die veel extra inwoners vlakbij zullen aantrekken. Bij de frituur is er ook een buitenterras dat bij zomers weer geopend wordt.

Toekomstplannen

Jurgen en Valerie hebben geen moment spijt van hun beslissing. Ze wonen nu in Zeebrugge maar hebben een woning gekocht vlakbij hun zaak. Daar kijken ze naar uit.

In de zaak wordt het aanbod ook uitgebreid. Zo zijn er sinds kort ook overheerlijke dagschotels te verkrijgen. Een volledige dagschotel heb je al voor de democratische prijs van 12 euro.

Ook nieuw is de mogelijkheid om online te bestellen. Dit kan via hun website. Zo kan je van thuis, op je werk of elders op het gemak je bestelling samenstellen en afrekenen. Bij de bestelling selecteer je een gewenst en beschikbaar tijdslot voor de afhaling.

Ongelofelijke stunt

Omdat het morgen dag op dag exact één jaar geleden is dat de frituur open gaat krijgt iedereen die morgen komt gratis frietjes! Dit ongeacht de grootte van de portie en zonder verdere aankoopverplichting. Ook bij het online bestellen morgen via de website zijn de frietjes helemaal gratis.

Daarnaast krijg je morgen bij aankoop vanaf 25 euro gratis een frituurtas. Deze kost anders 2,5 euro. Heel handig is dat deze extra breed en groot is om grotere bestellingen netjes in eenzelfde tas te kunnen meenemen. Ook leuk is dat de openingsuren aan de binnenkant geprint zijn.

Met deze stunten willen de zaakvoerders hun klanten belonen. Ze hopen met de gratis frietjes ook nieuwe klanten aan te trekken om kennis te maken met hun lekkere frietjes, burgers en andere snacks.

Spring morgen 8 april zeker eens binnen om onze Belgische frietcultuur eer aan te doen en lekkere gratis frietjes van Je M’en fous te smullen! De frituur is morgen open van 11u30 tot 13u30 en van 17u30 tot 21u30. Het is gelegen aan de kruising van de Stationsstraat en Veldstraat: Stationsstraat 124.

Meer info

Check hun website www.jemenfous.be voor meer info en online te bestellen. Volg de frituur zeker ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste weetjes en promoties.